Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak..

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svako forumsko pitanje o druzenju se razvlaci do udara strasti i muvanja u pp,ili onog providnog u postovima..
Voleo bih da gresim i to shvatim kao samo zezanje,fotkanje ..i kraja bez naboja strasti,zelje i divljeg kresanja..

Sad da presecemo, otvoreno i javno ko ima hrabrosti ,kako zamisljate jedno takvo popednevno druzenje ,i zasto vas to toliko imponuje?

zaboravio si najbitnije,jedino,svevisnje,oce nas,OGOVARANJE<3

dobra zamisao..:lol:
ali 15 km,je malo previse.
ko ce toliko da hoda,ili izdrzi od vatre koja mu gori izmedju ?:prstic:
A tebi je problem baš a svuda unaokolo žbunje koje voliš.
Dodaj detalje mom scenariju, ne spamuj svoju temu.

- - - - - - - - - -

zaboravio si najbitnije,jedino,svevisnje,oce nas,OGOVARANJE<3

Ogovaraju samo budaletine i njih možemo da postavimo na 30 m udaljenosti da vide ali da ne mogu da čuju. : )))

Svako forumsko pitanje o druzenju se razvlaci do udara strasti i muvanja u pp,ili onog providnog u postovima..
Voleo bih da gresim i to shvatim kao samo zezanje,fotkanje ..i kraja bez naboja strasti,zelje i divljeg kresanja..

Sad da presecemo, otvoreno i javno ko ima hrabrosti ,kako zamisljate jedno takvo popednevno druzenje ,i zasto vas to toliko imponuje?

Nema sta da zamisljam, koliko juce sam bio na kracem popodnevnom druzenju uz kafu sa dugogodisnjom prijateljicom s foruma, prekjuce takodje sreo jednu prijateljicu s foruma i procaskao s njom, nedavno takodje kafenisao sa starom prijateljicom s foruma, znaci ne dozivljavam to narocito spektakularno iako se radilo o lepim i privlacnim zenama, znaci mi ta razmena pozitivne energije medju starim znancima i iskrenim prijateljima. A seks treba traziti mimo foruma,

ovo ti je jos jedan pokusaj da ***** van svog sela.

To je nemoguce da se desi :lol: One se plase virtuelnog sastanka na PP i SL :rotf:

ovo ti je jos jedan pokusaj da ***** van svog sela.
jeste..
mislis da sam smeo ovo da napisem?

- - - - - - - - - -

A tebi je problem baš a svuda unaokolo žbunje koje voliš.
Dodaj detalje mom scenariju, ne spamuj svoju temu.

- - - - - - - - - -

Ogovaraju samo budaletine i njih možemo da postavimo na 30 m udaljenosti da vide ali da ne mogu da čuju. : )))
malo se bunio..:p
jer mogu
i na stolu,na 20 met od ostalih,
samo malo pomracine..
mogla si i satore da stavis u predlog,eo ja imam 5 kom..:lol:

Poslednja izmena:

Back