- Poruka
- 90.184
dogovoreno, večeras šaljem prvu porudžbinuAj da sklopimo dil, ja ti šaljem jastuke iz Debeljače ti meni stripove iz hr. Delimo dobit 50:50.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dogovoreno, večeras šaljem prvu porudžbinuAj da sklopimo dil, ja ti šaljem jastuke iz Debeljače ti meni stripove iz hr. Delimo dobit 50:50.
Dobro bre, zašto svi misle da ću im uvaliti neki škart?dogovoreno, večeras šaljem prvu porudžbinuali samo 100 % paperje, nemoj neke druge varijante
HahahaDobro bre, zašto svi misle da ću im uvaliti neki škart?![]()
Hahaha
Tretiraju te kao Del Boja kad uvaljune neku robu
...sigurna sam da je neopravdano![]()
Gle tema...kupidonska
Ja bih ustrelila @Serafim i @snowtrooper
...i konacno resim #paketiczeljnoocekivanudostavu![]()
slušaj ti jedan koji vata vukove, nisam ja za njega, on je zauzet
Nikad se ne zna u zivotu forumašaslušaj ti jedan koji vata vukove, nisam ja za njega, on je zauzet![]()
sta hoces, imate zajednicke teme, odete na veceru u grad, svako telefon u ruke i kuckaj oo forumu, veza 21vog veka xDNikad se ne zna u zivotu forumaša![]()
Kako ide sa javljanjem? Trebao si naoisati koliko zemlje imasJa trazim srodnu dusu. Ko je zainteresovan neka se slobodno javi.
Valjda godina jbt. Ne nudi grobno mjesto nego traži ljubav.Kako ide sa javljanjem? Trebao si naoisati koliko zemlje imas
Pa da zna sena sta je cekaValjda godina jbt. Ne nudi grobno mjesto nego traži ljubav.
Licni opis i ostalo u pp. 44god.Pa da zna sena sta je cekaa da i kratak licni opis , slazem se
Ako si ti ovo na profilnoj onda je već poznat lični opisLicni opis i ostalo u pp. 44god.
jesamAko si ti ovo na profilnoj onda je već poznat lični opis![]()
sta ce provodadzija u vl svetu kad svaka zena na keca zna skoro sve o nekome imajuci uvid u korisnikovu elokvenciju i na nacin kako pristupa bilo kojoj diskusiji.Potaknuta činjenicom da neki ipak ovdje hoće da pronađu srodnu dušu prihvatih se teškog zadatka, da pokušam spojiti forumaše koji traže tako nešto...
inspirisao me ovaj post
Što si takva Mačko zabregačko , umesto da me ovde pohvališ,pošto si videla kako izgledam (ne avatar,već moju pravu fotku)...ok,nije mnogo različita od avatara,ali ..ipak,,sama si me pohvalila,doduše privatno,kaži forumašicama kako izgledam,sve sa traktorima u pozadini,i ono veliko more ...u garažu.......
Kaži nešto ,Budi MAčka.u svakom slučaju ti ljubim ruke kao pravi džentlmen bečke škole(dorćolske) preuzet s linka https://forum.krstarica.com/threads/muvanje-u-40.954119/page-20#post-49725259
Paaaa da vidimo, ima li koja mlada i zgodna forumašica za jednog zgodnog, mladolikog, po fotografiji bi se reklo šarmantnog forumaša, onako nekako pametnog i umiljatog pogleda i zagonetnog osmijeha (mensečini da ima sve svoje prirodne zube; djeluje mlado)
sad, nije baš u mailu napisao što konkretno traži ali mislim da voli životinje što je svakako veliki plus
ima li neka zainteresirana forumašica ili neki forumaš koji bi mogao preporučiti neku potencijalno zainteresiranu forumašicu![]()
Postoji razlika izmedju zena i muskaraca, ali avi se zaljubljuju u kombinaciju, a na duge staze gledas da se poklopitedal taj ima plave oke ko more il crne ko lignit je nebitno, jer zena se zaljubljuje u rec a nikako u nesto levo.