gost 357796
Iskusan
- Poruka
- 6.945
Ja sam Hirin obozavalac, a ona voli dripacki mentalitet![]()
Ondak dobro, da ne kvarim to sa infom da imas poznate frendove

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vas dva bandita, ovo je tema "o pichvajzu" ne "za pichvajz";lol:
Ali ako bas morate, neko ce brisati![]()
O jeeeee....ovo obecava picvajz i u buducnosti.sreca pa me za to specijalno zabole...briga : )
jao sad ga vise volim iz daljine i ako moram
dobro volim ga ali sad me dripacki mentalitet postidi kao stidim se sebe
Ne nemoj mi prici ... hocu iz daleka da volim i zelim oka tvoja dva ...
O jeeeee....ovo obecava picvajz i u buducnosti.![]()
Igras se vatrom pa posle duvas![]()
Ovo kao da je Karleusa pisala![]()
Mene da spakuješ, obavezno! Mislim, ne u poklon, nego da idemo zajedno.poklon i za tebe i za bebca, samo da nadjem slobodan vikend hebo me poso da me hebo
![]()
Mene da spakuješ, obavezno! Mislim, ne u poklon, nego da idemo zajedno.Da dođemo kao Deda Mrazice, kad otvore vrata, a mi se ne vidimo od poklona.
![]()
Odgovora: 564
pregleda: 6.055
i 23 ispisane stranice i nista odpicvajza ))
svakad ti cvrst liki ))tema nije ni pravljena da bude pichvajza, iako ce neuppucenima i neiskusnima mozda izgledatio tako
tema je pravljena da se pokaze koliko popularna moze da bude za vrlo kratko vreme, te da bude indirektan pokazatelj vaznosti postavljaca za forum
i potpuno je u tome i uspela![]()
Ja ću biti džinovski mekani stvor, dosta je.samo nemojte da bude neki dzinovski plishani stvor
em je stan mali, em bi pas i macak prosto morali da nas odbrane i likvidiraju ga![]()
Ja ću biti džinovski mekani stvor, dosta je.![]()
Ja ću biti džinovski mekani stvor, dosta je.![]()
Gledam u tvoj avatar, gledam... I ss radošću shvatam da mi se brže diže na avatarove velike obline no na tvoje majušnetema nije ni pravljena da bude pichvajza, iako ce neuppucenima i neiskusnima mozda izgledatio tako
tema je pravljena da se pokaze koliko popularna moze da bude za vrlo kratko vreme, te da bude indirektan pokazatelj vaznosti postavljaca za forum
i potpuno je u tome i uspela![]()