Forumski pichvajz

Poruka
22.458
Dajte ljudi, uozbiljite se :lol: Koliko visoko misljenje imate o sebi bre, jeste li svesni svojih sitnih, ljudskih nedostataka? Ja sam los, forum iz mene vadi sve najnize strasti i porive. Medjutim, s druga strane sam toliko dobar da ni to sve zlo ne ostaje dominantno :malav: A u RL sam za na hleb mazati :malav:

Elem
Citate li tudje rasprave, je l uzivate u prepirkama? Ili se sablaznjavate, kao, vama je to strano, nepoznato..niste vi na tom nivou?:mrgreen:
Je l uskacete da pomognete ili odmognete? El umete pravilno da procenite kada je bolje samo citati?:malav:
El dajte repke obema stranama istog, ili ne daj boze, razlicitog sadrzaja kako bi raspirili vatricu?
El saljete telegrame(pp) podrske vasem ljubimcu? El sablaznjivo jasete po trokuticu one druge strane?
Ajmo Finci, izvolte :malav:

Poslednja izmena:
Dajte ljudi, uozbiljite se :lol: Koliko visoko misljenje imate o sebi bre, jeste li svesni svojih sitnih, ljudskih nedostataka? Ja sam los, forum iz mene vadi sve najnize strasti i porive. Medjutim, s druga strane sam toliko dobar da ni to sve zlo ne ostaje dominantno :malav: A u RL sam za na hleb mazati :malav:
Elem
Citate li tudje rasprave, je l uzivate u prepirkama? Ili se sablaznjavate, kao, vama je to strano, nepoznato..niste vi na tom nivou?:mrgreen:
Je l uskacete da pomognete ili odmognete? El umete pravilno da procenite kada je bolje samo citati?:malav:
El dajte repke obema stranama istog, ili ne daj boze, razlicitog sadrzaja kako bi raspirili vatricu?
El saljete telegrame(pp) podrske vasem ljubimcu? El sablaznjivo jasete po trokuticu one druge strane?
Ajmo Finci, izvolte :malav:

zavisi ko su akteri, mada uglavnom ne budem tu kad bude pravi pičvajz :dash:
ako me tematika rasprave dotiče upadam...primer je skorašnja rasprava o načinu rada modova, što je tema na koju sam vrlo osetljiv
umem pravilno da procenim i vidim kad nekome nije dobro u glavi
ne potpirujem vatru, to nije moj stil...ne dajem repke obema stranama, već samo onoj za koju navijam
klikćem trouglić kada je u pitanju junac, inače retko

zavisi ko su akteri, mada uglavnom ne budem tu kad bude pravi pičvajz :dash:
ako me tematika rasprave dotiče upadam...primer je skorašnja rasprava o načinu rada modova, što je tema na koju sam vrlo osetljiv
umem pravilno da procenim i vidim kad nekome nije dobro u glavi
ne potpirujem vatru, to nije moj stil...ne dajem repke obema stranama, već samo onoj za koju navijam
klikćem trouglić kada je u pitanju junac, inače retko
:ok::)

kao i u životu, ja sam i na forumu ugledni učesnik javnog života :malav:
ne zapodevam čarke, rasprave, provokacije niti bilo šta slično
jedino širim ljubav i delim iskreno divljenje telesnim i duhovnim kvalitetima ljudi koje srećem :heart:

Citate li tudje rasprave, je l uzivate u prepirkama? Ili se sablaznjavate, kao, vama je to strano, nepoznato..niste vi na tom nivou?

myock procitam par retkih zahebanata ono vrhunski trolovi:rumenko:
adrugo paono nekada samiovde u danimadokolice pravila tolik0originalnepeechvayze da su i na vukajliji napravili novi sektor sa gifovima:lol:
sad sve to izdegusteerano pa zzzzzz

nekad sam se vise pichila, sad otvoreno izbegavam...imam cesto gomilu posla, razvlace mi se stvari po rl tako da nemam vremena da paznju poklanjam 4umashima. tjah imam vremena, ali sam umorna...rl me iscrpljuje. sad mi nesto lakse da prijavim, nije cesto, al' se desi.

Čitam,ne sve,naravno.Ne uživam,posmatram i učim.

Nikada ne pomažem,ne odmažem.Sposobni su svi da sami to reše.
Ne dajem repke,možda se nekada omaklo.Ovo za svaki slučaj,ali se zaista ne sećam...Ni trokutić ne koristim.

Ono što mi smeta je da moderacija ne pravi razliku,obe strane kažnjava jednako.

ako se nekome nakaci budala posaljem poruku drugoj osobi ne pali se,nemoj da uopste odgovaras.po nekad uskocim,pa me prozovu advokatom,al me to ne pogadja.uglavnom ne citam jer bude jako dosadno
svojevremeno sam znala da pritisnem i trouglic kad je bio tenzija u pitanju,pa kad pocne onako odvratne odvratne stvari da pise
kako preskacem svadje,tako uglavnom preskacem i udvaranja malavelike i muske populacije i vetra i muske populacije:mrgreen:
dosadno brate
a u rasprave ne ulazim,sta cu kad sam finkinja:mrgreen:kod nas u finskoj kad naidjes na gomno ,preskocis,ne ugazis s obe noge :kez:

Toliko pitanja strpas u jednu temu da izgubim volju da odgovaram pre nego li sam procitala ceo tekst.
Sto s bezvoljna?:lol:
Форум без пичвајза и није форум.

Волим их и радо суделујем у истима.

:ok::malav:

- - - - - - - - - -

secas se ti kada si mi dao kaznu ban pred trajni? :lol:

poslednje upozorenje pred trajni ban. :zcepanje:

TO je bio danak neiskustva koji se pretvorio u pocetak jednog divnog prijateljstva :zaljubljena::lol:

ako se nekome nakaci budala posaljem poruku drugoj osobi ne pali se,nemoj da uopste odgovaras.po nekad uskocim,pa me prozovu advokatom,al me to ne pogadja.uglavnom ne citam jer bude jako dosadno
svojevremeno sam znala da pritisnem i trouglic kad je bio tenzija u pitanju,pa kad pocne onako odvratne odvratne stvari da pise
kako preskacem svadje,tako uglavnom preskacem i udvaranja malavelike i muske populacije i vetra i muske populacije:mrgreen:
dosadno brate
a u rasprave ne ulazim,sta cu kad sam finkinja:mrgreen:kod nas u finskoj kad naidjes na gomno ,preskocis,ne ugazis s obe noge :kez:
al zato mene po nekad mnogo nervira

Back