Forumski Pažnjožderi

Primjećujete li ovakvu sortu forumaša?

Ono, sve čine samo da požderu malo pažnje. Od traženja samilosti i sažaljenja.. do onih što "mišićavim" slovima vrijeđaju na razini papuče..
Čitate li ih? Se nekad shebete pa vam poždere pažnju? Kako se osjećate nakon toga ..

Jeste i sami takvi, ponekad ..

:D

taj sam...:rumenko:
prepoznam se svaki put i mukami bude al štaš...neki ste kul a neki smo i smarači i atenšn vhors...računam da mora od raznih sorata da nas ima ovde inače bi ovo bilo dosadnije mesto

- - - - - - - - - -

prvo mesto pripada istetoviranoj opajdari sa gas maskom

:lol:

Ono, sve čine samo da požderu malo pažnje. Od traženja samilosti i sažaljenja.. do onih što "mišićavim" slovima vrijeđaju na razini papuče..
Čitate li ih? Se nekad shebete pa vam poždere pažnju? Kako se osjećate nakon toga ..

Aj reci koji od njih ti je prodrmo kavez?

Ja sam takav stalno manje-vise.:rumenko:

Ma pusti ti te sablone i upakivanje iebali bi se da vam ne udje,ja necu da me iko primeti niti citira,ne mora ni da se slaze sa mnom,samo sta cu kad sam prepametan i neodoljiv,lepe se za mene ko muve na med,a na ove druge ko na gomno,nije isto

..izvini, ali kod tebe sam u zadnje vrijeme primjetila ponašanje slično životinji koja ima gospodara. Lajanjem tražiš pažnju, pokunjeno pratiš i mašeš repom kad ti se obrati.
Neću navodite ime diskutantice, nebitno je..
Takvo ponašanje mi liči na pažnjoždersko.

..izvini, ali kod tebe sam u zadnje vrijeme primjetila ponašanje slično životinji koja ima gospodara. Lajanjem tražiš pažnju, pokunjeno pratiš i mašeš repom kad ti se obrati.
Neću navodite ime diskutantice, nebitno je..
Takvo ponašanje mi liči na pažnjoždersko.

To sto se andja svima nakacila u teranju je odbrambeni mehanizam i to neinspirativni

Ladno si priznao? :lol:

- - - - - - - - - -

Jok bre to se zove lepo vaspitanje ,odgovaranje sagovorniku i postavljanje na mesto

sedi..lezi... :lol:

- - - - - - - - - -

:lol:

..ko da ju je đavo nacrta, uvuce ti se kao navika.

U redu Đorđ. :)

:per:

Back