Forumske legende

mačka zagrebačka

Stara legenda
Moderator
Poruka
89.499
Kada sam tek došla na forum a tome će uskoro punih 10 godina bilo je raznih priča... Posebno su stariji i iskusniji forumaši pričali o nekom Anđelku, tko ga je upoznao, tko nije... Uglavnom koliko sam shvatila to je bio neki forumaš koji je ozbiljno muvao forumašice?! ako se dobro sjećam... Uglavnom nisam ga upoznala
Imate li vi neku zanimljivu forumsku legendu, anegdotu, iskustvo? Često pročitam kako je nekada na forumu sve bilo bolje pa da se prisjetimo nekih zanimljivosti :ceka:

Kada sam tek došla na forum a tome će uskoro punih 10 godina bilo je raznih priča... Posebno su stariji i iskusniji forumaši pričali o nekom Anđelku, tko ga je upoznao, tko nije... Uglavnom koliko sam shvatila to je bio neki forumaš koji je ozbiljno muvao forumašice?! ako se dobro sjećam... Uglavnom nisam ga upoznala
Imate li vi neku zanimljivu forumsku legendu, anegdotu, iskustvo? Često pročitam kako je nekada na forumu sve bilo bolje pa da se prisjetimo nekih zanimljivosti :ceka:
U ybt, 10 godina na forumu. Mnogo.
Ja bre spadam u veterane ovog foruma. Bar po registraciji.

Poslednja izmena:
Legenda Anđelko!
Nije me muvao, makar ne pod tim nadimkom.
Elem, ovde sam srela mnoge divne mislioce, što ženske, što muške.
Biser sam po tome što nikoga odavde ne želim da upoznam i lično jer se plašim da mi ne pokvare utiske, a mogla bih i ja njima.
Najbolje mi je bilo kad je M.P. držao YT emisiju Pitanja i Odgovori sa onim Sašom iz Vranja ili Leskovca, ne znam.
Mogla sam sa pola Foruma da povadim oči oko Doktora. :rotf:

Back