Forumske dijagnoze

Ebite se vi muskarci sto vam je pljuvacina hobi i zanimacija...
Znam i komsija valjevac je takav, mora da ima bmw makar i sva limarija zardjala...

Jeste moderno , znam to ja....njegove zene njega podrzavaju, kazu ma nije los i kad je takav, valjda nemaju boljeg i ne bi mogle boljeg ni da uvate....jbg, non stop virkaju sa terase ko ulazi u ulicu, sacekuju i mora da cuju traceve ama bas od svakog koga mogu...

Ja ipak moram bar za 5 min da se zakacim sa takvima, cisto da rascistimo da shvati da ja njega ne diram ne zato sto on dominira ili zato sto ga se plasim, nego zato sto ne zelim ni on meni da prisiva njegov svet...

A vi ovde bogami prisivate vase nivoe ostalim i muskarcima i zenama....Tesko da ce muskarci izgledati uljudniji posle citanja ove teme zenama koje je budu citale...Isto kao sto ce i zene izgledati bas kao moja komsinica , zena doticnog bmw autoriteta...

Ako si mislio na mene u ovoj opasci, onda gresis, uopste ne klasifikujem nivo coveka po broju procitanih knjiga...

Ima jedna recenica u evoluciji coveka koja kaze...covek je okrenut da ima a ne da bude.....u svojoj evoluciji...

Back