:forumskadetelinasčetrilista:

gost 125526

Veoma poznat
Poruka
11.724
šta je za vas forumska sreća?:heart::lol:

da li je to što ste ovde nekog upoznali i zavoleli kao frenda/frendicu/člana klana/bačjea/nešto peto? [slobodno imenujte, možete da priložite i neku (čak i montiranu:lol:) zajedničku fotku]
što imate priliku da zaštićeni nikom spletkarite do mile volje?
to što ste se suočili s nekim momentima svoje ličnosti za koje niste ni slutili da postoje?:mrgreen:
što ste u mogućnosti da prisustvujete čik fajtu for fri?
što ste zahvaljujući forumu upoznali NJega, ponosnog vlasnika forumaškog proseka?:malav:

..ne mora da bude ništa od ovoga, pucajte:lol:

sto imam priliku da upoznam predivne energije koje nikako drugacije u zivotu ne bih srela.
pri tom apsolutno ne mislim samo na ljude koje sam i licno upoznala, vec i na neke druge koje godinama citam.
i lupanje, iz smokvicng posta:lol:
mada , moje lupanje na forumu ne umanjuje moje lupanje uzivo:sad2:

šta je za vas forumska sreća?:heart::lol:

da li je to što ste ovde nekog upoznali i zavoleli kao frenda/frendicu/člana klana/bačjea/nešto peto? [slobodno imenujte, možete da priložite i neku (čak i montiranu:lol:) zajedničku fotku]
što imate priliku da zaštićeni nikom spletkarite do mile volje?
to što ste se suočili s nekim momentima svoje ličnosti za koje niste ni slutili da postoje?:mrgreen:
što ste u mogućnosti da prisustvujete čik fajtu for fri?
što ste zahvaljujući forumu upoznali NJega, ponosnog vlasnika forumaškog proseka?:malav:

..ne mora da bude ništa od ovoga, pucajte:lol:
što čitam kojekake kretene i nasmejem se i interesantne likove od kojih možeš nešto i da naučiš ili pametno čuješ...
postove onih između ne čitam...

Back