Forumska zavisnost

Zbog noćnog pušenja na balkonu bivše kuće sam ponovo na forumu.

:) ...zamisljam scenu...onako filmski, pun mesec, dim...i svetluca ekran...

Meni je forum, izduvni ventil...zabavim prstice. Naletim i na korisne stvari (preporuka filma, knjige, recept, uredjenje doma...)
Kad pocne licno da me tangira, kad me neke teme emotivno dotaknu, toliko da razmisljam o njima i kad ugasim komp, onda ga batalim.
Dugo mi je trebalo da skontam da je ovo kao jedno selo, varosica, svi se manje vise znaju i tako...
Sto manje intimiziranja, vise mi prija biti ovde.
Zaviris svuda, zabavis se i ...iskljucis.

Navučen jesam na internet forume, verovatno će i ostati tako jer svi razlozi zbog kojih sam zaglavio na njima su i dalje tu, već evo 14-tak godina. Barem dok mogu sebi da priuštim računar i konekciju. Svestan odavno da je u neku ruku loše, kao i svako preterano oslanjanje na samo jednu stvar, ali i dalje manje neprijatno i daleko manje bolno od alternativa.

:) ...zamisljam scenu...onako filmski, pun mesec, dim...i svetluca ekran...

Meni je forum, izduvni ventil...zabavim prstice. Naletim i na korisne stvari (preporuka filma, knjige, recept, uredjenje doma...)
Kad pocne licno da me tangira, kad me neke teme emotivno dotaknu, toliko da razmisljam o njima i kad ugasim komp, onda ga batalim.
Dugo mi je trebalo da skontam da je ovo kao jedno selo, varosica, svi se manje vise znaju i tako...
Sto manje intimiziranja, vise mi prija biti ovde.
Zaviris svuda, zabavis se i ...iskljucis.

Kao u grčkoj mitologiji. Mesec, boginja koja puši na terasi i ekran koji isijava strast nekog nepoznatog forumskog udvarača, hahaha :D

Emoocije i postoje da bi nas varvarski dotakle jer je to i naš odjek ljubavi prema njima.

Ova tema je namenjena svim redovnim, aktivnim i dugogodišnjim posetiocima foruma, a pogotovo onima koji dosta doprinose ovom forumu.

Smatrate li sebe forumskim ovisnikom?Ok postoji vec kategorija internet zavinosti i leci se.

Pitanje se odnosi samo na forume.

Eto ja sam bivsi ovisnik i sada primecujem iste simptome koje sam imala pre...srecom proci ce :D

Ajde da vas cujem?:D

Kad sam mogla cigarete da ostavim , mogu i forum ali necu:)

Back