Tuzni_patak
Elita
- Poruka
- 18.247
I da se pozove na ražnjiće-------E
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni raindog.AntunTun:e ako vam kazhem da sam u nsu na gajbi neke devojke s nekog foruma...shta vam je prva asocijacija?
Artinve:... moderator ima kljucheve... i pojas nevinosti...
a administrator ima ban palicu.... i mogucjnost da crvenbanuje...
AntunTun:ok ne mogu retji da sam bio na previshe foruma...al sam bio na 5-6...ok nisam ni na jednom kolko ovde recimo...al trazhio sam forume mozhda sam bio na 50tak al samo po jedno veche...registrujem se izblejim to veche i kao to je to...shto na srpskom shto engleskom...i to nisam nikad ishao na bash neki mejnstrim tipa krstarica...vishe neki manji forumi neke muzike il umetnost il neka anarhija neshto...i nikad ali NIKAD nisam naleteo na forum na kom mozhe da se pishe shta god...dakle gde nema moderatora gde nema pravila...gde bukvalno mozhe shta god...i da se vredja i troluje i chatuje i sve...dakle jel to neko od vas susreo?...zashto toga nema?...da niste chuli da je neki forum ugashen il prestali ljudi da dolaze jer eto bio je haos?...a reci koji bi to trip bio...kakvih bi tu sve ludaka bilo...to bi bila bre ludnica...hektar novih ideja...shta mislite kako bi to izgledalo?...
i ja sam jeo te zgodnei ulkusne index sendviche za vreme sExitova. Taman ga natenane izedem dok ne predjem mostic i onda stondiram jedno 3 sata na nekom bezveze stagetu dok ga ne svarim... tek onda smem da krenem na pivo, lake droge i djuskanje do zoreAntunTun:i jeo sam neki index sendvich...gari preterano je dobar...
Jednom sam gvirnuo u takav "forum"... samo shto to bash i ne lichi na forum. Vishe je poput javnog WC-a... znash ono, sve umazano fekalijama i degutantnim kratkim formama po zidovima... sramota te od samog sebe shto si uopshte tu. Ljudi su svinje samo kad im dozvolish da to budu.AntunTun:ok ne mogu retji da sam bio na previshe foruma...al sam bio na 5-6...ok nisam ni na jednom kolko ovde recimo...al trazhio sam forume mozhda sam bio na 50tak al samo po jedno veche...registrujem se izblejim to veche i kao to je to...shto na srpskom shto engleskom...i to nisam nikad ishao na bash neki mejnstrim tipa krstarica...vishe neki manji forumi neke muzike il umetnost il neka anarhija neshto...i nikad ali NIKAD nisam naleteo na forum na kom mozhe da se pishe shta god...dakle gde nema moderatora gde nema pravila...gde bukvalno mozhe shta god...i da se vredja i troluje i chatuje i sve...dakle jel to neko od vas susreo?...zashto toga nema?...da niste chuli da je neki forum ugashen il prestali ljudi da dolaze jer eto bio je haos?...a reci koji bi to trip bio...kakvih bi tu sve ludaka bilo...to bi bila bre ludnica...hektar novih ideja...shta mislite kako bi to izgledalo?...