forumiranje

ono...pogreshna postavka jeee...forumiranje ne kao umiranje vetj kao formiranje...forumiranje formiranje foruma???...asocijacije ovo ono...
e ako vam kazhem da sam u nsu na gajbi neke devojke s nekog foruma...shta vam je prva asocijacija?...u bubreg da znam...

AntunTun:
ok ne mogu retji da sam bio na previshe foruma...al sam bio na 5-6...ok nisam ni na jednom kolko ovde recimo...al trazhio sam forume mozhda sam bio na 50tak al samo po jedno veche...registrujem se izblejim to veche i kao to je to...shto na srpskom shto engleskom...i to nisam nikad ishao na bash neki mejnstrim tipa krstarica...vishe neki manji forumi neke muzike il umetnost il neka anarhija neshto...i nikad ali NIKAD nisam naleteo na forum na kom mozhe da se pishe shta god...dakle gde nema moderatora gde nema pravila...gde bukvalno mozhe shta god...i da se vredja i troluje i chatuje i sve...dakle jel to neko od vas susreo?...zashto toga nema?...da niste chuli da je neki forum ugashen il prestali ljudi da dolaze jer eto bio je haos?...a reci koji bi to trip bio...kakvih bi tu sve ludaka bilo...to bi bila bre ludnica...hektar novih ideja...shta mislite kako bi to izgledalo?...

e saaanjam nocju da nema moderiranja.. kao ja na krstarici ujutru a cjale i ja ravnopravni.... :shock: :-D
i kao totalna sloboda urnisanja..... i.... svuda al svuda je nicky
postovao.... na sve strane svaki drugi post je bio njegov...... :shock:

danas sam jako srecjna s cjaletom.... divan chovek..... :-D

ma rejndog me ispalila...njoj se ne svidjam rekla je da sam debeo!...e al dugujesh mi bubreg...
jao livija ne rise da sanjash forum...il kao mashtash o forumu u kom ste ti i tjale notju ravnopravni?...ostaje da se pitamo...
da jbte odushevio sam se za kud...misiiiim muzika mladosti right?...e al ne mogu da idem moram radim subotu yebo me pas...al kao stizhem na disciplinu i obojeni pa to i nije loshe...e al sam bio na tribute to guns and roses...nikad ne bih reko da se toliko ljudi sada loshi na ganzendrozes...mislim daj koji ganz koji bakrachi...al kao super sviraju momci...loshu muziq super sviraju...to je ko da sviraju loshe dobru???...ili ne?...
i jeo sam neki index sendvich...gari preterano je dobar...

ma ja to naizmenichno......
ne znam dal znash lawrencea.... al danas su me pustili da mashtam... pa sam otishla do crkve u monhoudou da i ja pozdravim ljude na zidu....

AntunTun:
i jeo sam neki index sendvich...gari preterano je dobar...
i ja sam jeo te zgodnei ulkusne index sendviche za vreme sExitova. Taman ga natenane izedem dok ne predjem mostic i onda stondiram jedno 3 sata na nekom bezveze stagetu dok ga ne svarim... tek onda smem da krenem na pivo, lake droge i djuskanje do zore :)

AntunTun:
ok ne mogu retji da sam bio na previshe foruma...al sam bio na 5-6...ok nisam ni na jednom kolko ovde recimo...al trazhio sam forume mozhda sam bio na 50tak al samo po jedno veche...registrujem se izblejim to veche i kao to je to...shto na srpskom shto engleskom...i to nisam nikad ishao na bash neki mejnstrim tipa krstarica...vishe neki manji forumi neke muzike il umetnost il neka anarhija neshto...i nikad ali NIKAD nisam naleteo na forum na kom mozhe da se pishe shta god...dakle gde nema moderatora gde nema pravila...gde bukvalno mozhe shta god...i da se vredja i troluje i chatuje i sve...dakle jel to neko od vas susreo?...zashto toga nema?...da niste chuli da je neki forum ugashen il prestali ljudi da dolaze jer eto bio je haos?...a reci koji bi to trip bio...kakvih bi tu sve ludaka bilo...to bi bila bre ludnica...hektar novih ideja...shta mislite kako bi to izgledalo?...
Jednom sam gvirnuo u takav "forum"... samo shto to bash i ne lichi na forum. Vishe je poput javnog WC-a... znash ono, sve umazano fekalijama i degutantnim kratkim formama po zidovima... sramota te od samog sebe shto si uopshte tu. Ljudi su svinje samo kad im dozvolish da to budu.

gari yebo mamu kako sam mogao znati...ja jedoh neki u nekoj valensiji il veneciji il chemu god...chovek koji me vodio kazhe da je tu najbolji...e al kao pismo kafu u nekom...hhhm bezec-u?...bash je simpa...dobar je ns...tj onako...choveche prvi put sednem u jbni gradski prevoz novoga sada i startuje me kontrola...mislim ono...koji sam lerma...e al fino kad si gost pa kao puna prostorija tebi dadu stolicu i te fore...

e da upoznao sam i neq s arhitekture...nemam pojma koja je godina al nije brucosh...kristina chini mi se...onako sva u nekim krpama kazhe sama ih pravi...pozdravi je ako je znash...to s koncerta...

jes hanibalu...shvercujem se...sledetji korak je da pravim aktove i kachim na dizajnu da mogu ljudi bilborde da prave...sheeesh...fuj ne depilirash se...

ocajno :? hvalis se kako radis od 20. godine i onda se svercujes,pa posle kukas kako ti je drzava losa!bljak bljak bljak
a nesto kao tipujes na moje aktove?nisam ih ja kacila nego autor ;) i depiliram se sasvim dovoljno

hvalim se kako radim...u je bash sam kitnjast...e moja hanibale...uludo je da ti objashnjavam gde sam ja bio dok sam bio u tom busu...qkam kako je drzhava losha...heee dobra fora...

ja mislim da sam upoznao ovog piafa...ne ozbiljno sve tripujem da si ti onaj rejndogzhin drugar shto me gledao i smijuljio se...jedan od onih qvani qqruz crew...ma da kristi je pish zhivi...drpili smo joj litar ruma...

Back