Forumaško veče

gost 374444

Aktivan član
Poruka
1.272
Imali ste matursko veče, pa neki apsolventsko, još ređi momačko/devojačko....
sad ja vas pitam koju bi forumašicu/forumaša vodili na ples na forumaško veče?

pravila:
LGBT STOP
ne mozete sami doci
ako ne mozete nikog navest onda ostanite kuci gledat Vucica
ako bi isli a stvarno su vam svi odbojni prijavite se na listu cekanja pa cemo izvlacit ceduljice iz sesira
Zaba STOP

pravila:
LGBT STOP
ne mozete sami doci
ako bi isli a stvarno su vam svi odbojni prijavite se na listu cekanja pa cemo izvlacit ceduljice iz sesira
Zaba STOP
prvo ovo je diskriminacija ja bi sve izvela cak bi i atinu macku povela da lovimo miseve dok zalazi sunce:lol:

pravila:
LGBT STOP
ne mozete sami doci
Zaba STOP

LOCK!

ne moze, samo jedna

imas forumasko vece na ljubimcima

jedna na jedno vece svaki dan po jedna:zper:

- - - - - - - - - -

mozes izvlacit paprice iz sesira

a ti stavi u onaj random generator sva nasa imena pa sta nam komp izbaci to nam je sudjeno:lol:

- - - - - - - - - -

nadrogiramo se ja ata i snow zajedno onda pozovemo ganisu da nam bude teh podrska za specijalnu misiju u sibir(lokalna buz prodavnica:lol:) koju ce predvoditi macka(koja je isto pijana)..i onda onako istripovani hodamo na prstima jedno iza drugog i pratimo macu i haludzamo najdivnije..ne mogu sad sve da ispricam sta sam zamislila al mi je extra ideja u glavi:rotf:

Sa Faraonom. mir, harmonija, opuštenost, autentičnost, neisfoliranost...jednom rečju nirvana u ovom svetu punom buke i drame.
Pijemo vino u nekom uglu i on pesnički opisuje forumaše. : ))

Poslednja izmena:
Evo,ja predlazem,da organizujemo PIDZAMA ZURKU,za sve forumase i forumasice.To bi bilo vrlo originalno,obzirom,da se medjusobno ne poznajemo.
Mogli bi da iznajmimo bungalove u Hotelu "Hiljadu ruza",na Avalskom putu.Odredilo bi se,kolika je uplata za zakup i posluzenje.Mislim,da bi stvar prosla sjajbno,i da bi napravili bahanalije.Naravno,mislim da oni forumasi,koji imaju preko pedeset godina,ne bi ttrebalo da ucestvuju.Ne zato,sto oni to ne zasluzuju,
nego sto mislim,da oni ne bi mogli,ravnopravno da ucestvuju.Bilo bi tu,svega i svacega,sto nije za oci,starijih osoba.

Back