sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Sta mislite da li je forumasica koja dodje na forum i cim ulovi decka - odmah nestane sa foruma, ustvari najobicnija kuropatnica i nije nikakva forumasica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislite da li je forumasica koja dodje na forum i cim ulovi decka - odmah nestane sa foruma, ustvari najobicnija kuropatnica i nije nikakva forumasica?
....forum je kao chistilishte ,mnoge ostanu ,deo zavrshi u paklu a tek manji deo se izvuche i ode u raj ..................![]()
E ajd prevedi sad ovo.![]()
a mi koji smo tu vec skoro 6 godina, u kojoj smo mi kategoriji?![]()
a mi koji smo tu vec skoro 6 godina, u kojoj smo mi kategoriji?![]()
........ahhhh nek svako shvati kako zeli ,svoje mishljenje zadrzavam za sebe .......![]()
Ajde šta si se stis'o siso...podeli to sa nama
![]()
.........ah mi umetnichke dushe zelimo vama na slobodnu volju da ostavimo tumachenje nashih rechenica .................![]()
ma ajde ti bolje priznaj da nemaš pojma šta si hteo da kažeš... a ne da tu prodaješ nekepičkematrine umetničke fazone.
![]()
Hebo te ovde ne možeš ni raspravu da povedeš... odlazim sa foruma definitivno...pun mi ***** svega
![]()