Forumašice, jeste li ...

Na ovu anonimnu anketu ću se izjasnim:

• Ne

glasova: 0 0,0%
  • Pa eto malo....zdravlja radi

glasova: 1 25,0%
  • Esam i opet ću ali tebi neću nikad !

glasova: 0 0,0%
  • Čuvam se ( ovo što je ostalo) samo za tebe Bgh

glasova: 3 75,0%

• Ukupno glasova
    4
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma, kak'i !
To je sramota...

Ne kakim, ozboljan sam.

Kako bre, forumašim od 2005. i svuda sam našao drugaricu, samo ovde nikako,,,samo sam skupio kolekciju banova, C-ova itd.
Mnogo su žemske na Krsti oštrokonđaste, mnogo su i udate, trudne i dosadne.

A jesi bar ti bolje prošao od mene ?

- - - - - - - - - -

Cicko , ima nade...kad upucam par moderatora/ki a ti ukradeš vazeljin u Liliju , mozda nas smeste zajedno u ćeliju pa ćeš da nastradaš...za 7 god kad me uhvati kriza :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Joooj, još neko je glasao za MENE!!!!

Ima nade !! :super:

Ne kakim, ozboljan sam.

Kako bre, forumašim od 2005. i svuda sam našao drugaricu, samo ovde nikako,,,samo sam skupio kolekciju banova, C-ova itd.

- - - - - - - - - -

Cicko , ima nade...kad upucam par moderatora/ki a ti ukradeš vazeljin u Liliju , mozda nas smeste zajedno u ćeliju pa ćeš da nastradaš...za 7 god kad me uhvati kriza :mrgreen:

ti nisi svestan da si do sad ima sadomazo seks sa modusima
whip.gif
:lol:

- - - - - - - - - -

Ne kakim, ozboljan sam.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Joooj, još neko je glasao za MENE!!!!

Ima nade !! :super:

brate oce brat da ti da ne pratis konverzaciju:lol:

...bile intimne sa nekim članom foruma ( računa se i sa svega 5 postova i bez avatara) ?

Elem, mi vas ovde trpimo, čitamo vaša mahom glupa pisanija, hvalimo vas, lajkujemo fotke na DVVD , lažemo da ste lepe, nedebele, da imate ukusa itd.. ali je l' plaćate Vi to zadovoljstvo ponekad?
Za sebe znam, Krsta mi je naveći maler što postoji u virtuelnom ili fizičkom obliku, ali eto ..radi opšteg interesa da pitam i za druge ? :lol:

Jeste li se ikad "udružile" sa nekim Krstinim forumašem.. jeste mu dale "lajk" uživo...jeste li ispreplitali noge na gomilu....'este li dremnuli zajedno...pustile mačiće da se igraju...itd ?

Sreco, ti prosto vapis da te kaznjavam :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back