Forumašice, jeste li ...

Na ovu anonimnu anketu ću se izjasnim:

• Ne

glasova: 0 0,0%
  • Pa eto malo....zdravlja radi

glasova: 1 25,0%
  • Esam i opet ću ali tebi neću nikad !

glasova: 0 0,0%
  • Čuvam se ( ovo što je ostalo) samo za tebe Bgh

glasova: 3 75,0%

• Ukupno glasova
    4
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

BGHighlander

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.385
...bile intimne sa nekim članom foruma ( računa se i sa svega 5 postova i bez avatara) ?

Elem, mi vas ovde trpimo, čitamo vaša mahom glupa pisanija, hvalimo vas, lajkujemo fotke na DVVD , lažemo da ste lepe, nedebele, da imate ukusa itd.. ali je l' plaćate Vi to zadovoljstvo ponekad?
Za sebe znam, Krsta mi je naveći maler što postoji u virtuelnom ili fizičkom obliku, ali eto ..radi opšteg interesa da pitam i za druge ? :lol:

Jeste li se ikad "udružile" sa nekim Krstinim forumašem.. jeste mu dale "lajk" uživo...jeste li ispreplitali noge na gomilu....'este li dremnuli zajedno...pustile mačiće da se igraju...itd ?

...bile intimne sa nekim članom foruma ( računa se i sa svega 5 postova i bez avatara) ?

Elem, mi vas ovde trpimo, čitamo vaša mahom glupa pisanija, hvalimo vas, lajkujemo fotke na DVVD , lažemo da ste lepe, nedebele, da imate ukusa itd.. ali je l' plaćate Vi to zadovoljstvo ponekad?
Za sebe znam, Krsta mi je naveći maler što postoji u virtuelnom ili fizičkom obliku, ali eto ..radi opšteg interesa da pitam i za druge ? :lol:

Jeste li se ikad "udružile" sa nekim Krstinim forumašem.. jeste mu dale "lajk" uživo...jeste li ispreplitali noge na gomilu....'este li dremnuli zajedno...pustile mačiće da se igraju...itd ?
:pljus::lol:
sta bre da saljem,sasi nemam,a dupe pregolemo:lol:

Čuvam se ( ovo što je ostalo) samo za tebe Bgh
:lol:

Za tebe nije sigurno ni da si osoba ženskog pola. Neki si klon ili tako nešto, već sam ja imao to šokantno iskustvo...šalje mi slatke porukice, simpa sličice devojčice..a onda tu devojčicu vidim i na netu a ovaj sa Krste je bio neki brkati dajguz. Nećete me (opet ) prevariti

Čuvaj ti to i dalje ;)

Poslednja izmena:

Picopacenistvo lvl 99.

- - - - - - - - - -

ajmo sad svi da naricemo za sve muske koji su izvisili na netu:pop::lol:
:rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida:
:rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida:

x2

:kafa:

Slaba izlaznost glasačica..ako se ovako nastavi, brat CicaMaca pobeđuje na izborima :sad2:

PS - setih se, bila bi fora da anketa ima i opciju "Nisam , ali znam za jednu sto jeste...." ;)
To bi bila fora

- - - - - - - - - -

Picopacenistvo lvl 99.

Pa naravno.
Nismo svi tako kao ti lepi, u svakom smislu privlačni i sa reckama nanizanim i dugim k'o taraba oko Belog dvora :)

Poslednja izmena:
@BGDHighlander

Za tvoj info Hajlenderu, bruko muskog roda :fdlan:, ovaj forum vazi kao veliki jebbarnik - postoje tipovi koji su overili po 15 njih :worth:, i neka naivna slatka pricica u koju se ti perfektno uklapas je da ovi domaci zenomrsci su takvi, jer ne dobijaju ****** od forumasica, a jebbachi cute i jebbu.:kafa:

Slaba izlaznost glasačica..ako se ovako nastavi, brat CicaMaca pobeđuje na izborima :sad2:

PS - setih se, bila bi fora da anketa ima i opciju "Nisam , ali znam za jednu sto jeste...." ;)
To bi bila fora

- - - - - - - - - -

Pa naravno.
Nismo svi tako kao ti lepi, u svakom smislu privlačni i sa reckama nanizanim i dugim k'o taraba oko Belog dvora :)
:per::manikir:
vec sam isplanira sve do nase svadbe:zper:ma i posle ima da bukiram neki staracki dom:lol:

Pa naravno.

Pa ne znam sta da ti kazem... Meni sex nije tolko bitan... Mogu dugo bez toga.
Ja se ovuda ne muvam i sve i da imam sanse kod neke forumasice ne interesuju me forumaska muvanja.

A ti si ovom temom digo forumasice na Olimp i proglasio ih boginjama.:worth:

Pa ne znam sta da ti kazem... Meni sex nije tolko bitan... Mogu dugo bez toga.
Ja se ovuda ne muvam i sve i da imam sanse kod neke forumasice ne interesuju me forumaska muvanja.

A ti si ovom temom digo forumasice na Olimp i proglasio ih boginjama.:worth:

- - - - - - - - - -

Ja ne znam kako neko ovde na krsti moze da izvisi.:confused:
cek ti tvrdis suprotno,molis se laznim bogovima:lol:
koliko netacnih informacija u jednoj poruci...

- - - - - - - - - -

jedino ce se ovde hajlander uzdici u raj:zper::lol:

Ma, kak'i !
To je sramota...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back