W.A.S.P.
Poznat
- Poruka
- 9.005
eo ti novi zekalivija:
nisam nikad gnjechila tako surovo zeq.... ne.. ovog sam zaboravila u frizhideru.... :?ops:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eo ti novi zekalivija:
nisam nikad gnjechila tako surovo zeq.... ne.. ovog sam zaboravila u frizhideru.... :?ops:
eo i tebi jedanMaxy:Meni je jedan zeka tragicno nastradao,nisam mu ja kriv kad se qurcio.......
o fala fala...W.A.S.P.:eo ti novi zekai jos jedan da mogu da se pare![]()
![]()
Maxy:Meni je jedan zeka tragicno nastradao,nisam mu ja kriv kad se qurcio.......
NatasaNatasa:
Maxy:Hteo je da naguzi dugodlakog vucjaka:shock: .Smazao ga je ze 3 sekunde.......mislim vucjak zeq
NatasaNatasa:Minut ćutanja za zeku![]()
[size=+1]nema ovo ti je jedna velika srecna hipi dolina[/size][size=+4]i[/size]inspirion:ko se unormalio taj je otisao
Cemo tolko ulizivanje.........Jel ima neko da ima neki svoj stav?
Osecanja nam nisu uzajamnoobostrana...livija::shock: ko bwe lupa bzvz? sad ja lupam zato shto ti ne razumesh... ma necje da mozhe...
ja najvishe obozhavam peru, pa onda acu, pa onda sinnketa...
al pera mi je nekako najdrazhi....
[/font]
Peta, ne prizivaj nesreću !!! Može i da te posluša, pa da stavi i svoju sliku u avatar, a onda ćeš tek videti šta je mučnina i vrtoglavica !!!Peta W.:Pero molim te menjaj avatar,vrti mi se u glavi i izaziva mi muchninu.... ili ga bar uspori malo.. :?
Nemam ti ja "sinko"krvolok:Peta, ne prizivaj nesreću !!! Može i da te posluša, pa da stavi i svoju sliku u avatar, a onda ćeš tek videti šta je mučnina i vrtoglavica !!!![]()
Hmmm i meni stvarno bode oci...Peta W.:Pero molim te menjaj avatar,vrti mi se u glavi i izaziva mi muchninu.... ili ga bar uspori malo.. :?
Neko ikad, neko NIKAD !!!Petar_Pan:Nemam ti ja "sinko"vise potrebe da se reklamiram. Tačno, " skinute " fotke raznih automobila, legendarna galantnost, istančan ukus pri izboru parfema, ponekad i sapuna, dugogodišnje posedovanje nerazmenjive novčanice od 4.160 dinara OBAVILE SU DOBRO REKLAMNI POSAO !!!
Inace bile su moje slike u profilu a i u avataru. ... i na bilbordima cirkusa " Kolorado " !!!
A ti bi mogao svoju da stavis.... pa da opravdas ono "diznilend" sto ti pise u profilu...... i to prigradski Duznilend !!!
![]()
Al prvo se potrudi malo da izduzis iz photoshopa... nekim vestackim varijantama... prisećanje na neko duboko lično proživljeno razočaravajuće iskustvo sa urolozima ?!? :shock: da postignes da licis na nesto...Pa makar za osnovu uzeo i onu sliku od pre 25-30 dodina....
![]()
livija: