Forumasi........

• Začetnik teme Začetnik teme Maxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
livija:

nisam nikad gnjechila tako surovo zeq.... ne.. ovog sam zaboravila u frizhideru.... :? :oops:
eo ti novi zeka
d014.gif
i jos jedan da mogu da se pare
a010.gif

livija:
:shock: ko bwe lupa bzvz? sad ja lupam zato shto ti ne razumesh... ma necje da mozhe...
ja najvishe obozhavam peru, pa onda acu, pa onda sinnketa... :D
al pera mi je nekako najdrazhi.... :D
[/font]
Osecanja nam nisu uzajamnoobostrana... :lol:
Cak sta vise bih voleo da me ne pominjes uopste... al to tebi ne vredi reci...
Idi sad iseci vene... :lol: lepotice... :lol:

krvolok:
Peta, ne prizivaj nesreću !!! Može i da te posluša, pa da stavi i svoju sliku u avatar, a onda ćeš tek videti šta je mučnina i vrtoglavica !!! :lol:
Nemam ti ja "sinko" :lol: vise potrebe da se reklamiram. :wink: Inace bile su moje slike u profilu a i u avataru.
A ti bi mogao svoju da stavis.... pa da opravdas ono "diznilend" sto ti pise u profilu... :lol:
Al prvo se potrudi malo da izduzis iz photoshopa... nekim vestackim varijantama... da postignes da licis na nesto... :lol: Pa makar za osnovu uzeo i onu sliku od pre 25-30 dodina.... :lol:

Petar_Pan:
Nemam ti ja "sinko" :lol: vise potrebe da se reklamiram. Tačno, " skinute " fotke raznih automobila, legendarna galantnost, istančan ukus pri izboru parfema, ponekad i sapuna, dugogodišnje posedovanje nerazmenjive novčanice od 4.160 dinara OBAVILE SU DOBRO REKLAMNI POSAO !!! ;) Inace bile su moje slike u profilu a i u avataru. ... i na bilbordima cirkusa " Kolorado " !!!
A ti bi mogao svoju da stavis.... pa da opravdas ono "diznilend" sto ti pise u profilu... :lol: ... i to prigradski Duznilend !!! :lol:
Al prvo se potrudi malo da izduzis iz photoshopa... nekim vestackim varijantama... prisećanje na neko duboko lično proživljeno razočaravajuće iskustvo sa urolozima ?!? :shock: da postignes da licis na nesto... :lol: Pa makar za osnovu uzeo i onu sliku od pre 25-30 dodina.... :lol:
Neko ikad, neko NIKAD !!! :lol:

Back