Forumaši vs profesionalci

Ma jok, forumas ti je mali isfrustrirani, bubuljicavi, sa niskim samopouzdanjem, trol koji je vaginu video samo u Anime crtacima.

у чему да парира
филозифоји, психологији, религији, борилачким вештинама...:D

Zapravo profi likovi često imaju nakazan izgled.Da ne stavljam tuđe slike, ali zaista su često daleko ružniji od običnih ljudi sa ovog mesta.Dakle? Ako neka rugoba može, zašto bi ste bili niži od te osobe?

у чему да парира
филозифоји, психологији, религији, борилачким вештинама...:D

- - - - - - - - - -

а ти си баја, ниси форумаш:D

Nije i ja sam forumas. Ja cak volim Star Trek.

- - - - - - - - - -

Zapravo profi likovi često imaju nakazan izgled.Da ne stavljam tuđe slike, ali zaista su često daleko ružniji od običnih ljudi sa ovog mesta.Dakle? Ako neka rugoba može, zašto bi ste bili niži od te osobe?

Miki Rurki Lepi Dzoni.

Tema je šaljivog karaktera, ali da li mislite da neki muškarac sa ovog mesta može da parira profiju?

Ko bi bio taj i zašto je jednak, bolji, apsolutno superiorniji?

ne zanima me, tako da ne mislim uopste na taj nacin o forumasima :malav:

- - - - - - - - - -

не знам ја сам просечно висок, а и даље не знам у чему се парира

Ajnštajnu, šta ti nije jasno? vidiš na kom si pdf-u valjda :)

Plakaćeš sigurno.Nisi dobila poziv kad si očekivala.Jede ti se čokolada a mrzi te da siđeš do marketa.Drugarice te sigurno ogovaraju, budi u to sigurna.Ima razloga i to debelog za plač.

ne ocekujem poziv,cokoladu ne volim,drugarice me ogovaraju? hmm...al sam riba bookte.

znam da cu plakati to mi bas i nije iznenadjenje :lol:

a da ...tacno nisam dobila poziv onda kad sam ocekivala i kad je vise nego trebalo i bilo prirodno.zato sad nesto sa pozivima stojim lose.netju :P

:lol:

debela sam :(

djelo sto si grozan tako

:(:(:(

msm sad stvarno al si me opisao :(

necu vise da se druzim

idem ostavljam vas lepe.

ne ocekujem poziv,cokoladu ne volim,drugarice me ogovaraju? hmm...al sam riba bookte.

znam da cu plakati to mi bas i nije iznenadjenje :lol:

a da ...tacno nisam dobila poziv onda kad sam ocekivala i kad je vise nego trebalo i bilo prirodno.zato sad nesto sa pozivima stojim lose.netju :P

:lol:

debela sam :(

djelo sto si grozan tako

:(:(:(

msm sad stvarno al si me opisao :(

necu vise da se druzim

idem ostavljam vas lepe.

Meni je stvarno jako, jako neprijatno, ako sam rekao nešto pogrešno.Malo sam trapav u komunikacijama, pa tako lupim nešto.Izvini.:)

Back