Forumaši koji ubijaju

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
koji TIP forumaša vam je za izbegavanje žaljenje i smejanje

evo ja ću da navedem neke koje sam primetio

naravno - no names :)

politički korektni - PK forumaš je sav u fazonu šala, šega, predstavlja se korektno i upeglano, često ništa ni ne razume ni ne kaže ništa zabavno
primači - primač se zapali i proključa kad mu ubodeš petu, slini, smara pp-ovima, pere se, al ne vredi
dokazivači - ili litijaši. on piše kilometarske postove i nije miran dok te ne preobrati. često koristi ćirilicu.
nepovezani - on piše što bez interpunkcije što bez veznika rečca i priloga misli koje se mogu protumačiti samo sa šifrarnikom
pićkice - pičkice kao pecnu, al ništa konkretno ne smeju da ponude
...

:mrgreen:

Bila je slicna tema, ali mislim da psihologiji, ako je nadjem stavicu link posto ima zanimljivih opisa, jos su i ilustrovani...

Samo bih vas molila da ne pocnete pricu o konkretnim forumasima, jer onda ce tema morati pod kljuc.

Nisu mi zanimljivi oni koji samo kace smajlije ili napisu tri reci.
Ne volim drvene advokate. Za moj pojam, oni vise vredjaju inteligenciju onog koga brane nego sto pomazu.
Ne razumem potrebu za vecitom provokacijom, spustanjem, ponizavanjem,... Ne volim kada naletim na interne rasparave, imaju pp. Najomrazeniji su mi zajedljivi komentari.

a znam da su ove teme osuđene na propast
niko neće da pljuje
a kad je tema o komšijskom triju sipaj do 1000 postova
;(((

pa pazi meni ne bi bio problem da napljujem soma forumasa ( to mi prilicno zadovoljstvo jer nerviraju smarachi :))) )
ali onda bi odma bilo iskomplexiran si, zavidan, zao, ogorcen bla bla bla
zato se svi pravimo fini
+ posle navatas te smarace uvredjene da te stalkuju po temama i oce neki net fajt a mozda i krene pretnja u stilu ""drzite me"" :hahaha:

Definicija :mrgreen:

Forumas
Osoba vanvremenske inteligencije i telesnih karakteristika, moderni Supermen, neprevaziđeni sportista i stručnjak nad stručnjacima, skromna Miss sveta, neshvaćeni genije, ljubitelj životinja i borac za ljudska prava; psihijatar, psihoanalitičar i psiholog u jednom, šampion u plivanju, muškarac koji ima problem sa enormno velikim polnim organom/žena neshvatljivo velikih seksualnih apetita, kompjuterski mag, haker, direktor, preduzetnik, vlasnik nekoliko manjih (ali uticajnih) kompanija, vegetarijanac, najverniji prijatelj... i nadasve..... JEDINI koji zna šta je tačno i u čemu svi ostali greše!

http://vukajlija.com/forumas/69719

Forumas
Osoba vanvremenske inteligencije i telesnih karakteristika, moderni Supermen, neprevaziđeni sportista i stručnjak nad stručnjacima, skromna Miss sveta, neshvaćeni genije, ljubitelj životinja i borac za ljudska prava; psihijatar, psihoanalitičar i psiholog u jednom, šampion u plivanju, muškarac koji ima problem sa enormno velikim polnim organom/žena neshvatljivo velikih seksualnih apetita, kompjuterski mag, haker, direktor, preduzetnik, vlasnik nekoliko manjih (ali uticajnih) kompanija, vegetarijanac, najverniji prijatelj... i nadasve..... JEDINI koji zna šta je tačno i u čemu svi ostali greše!

ni u jednom se nisam pronašo :confused: ali ni u jednom :dash:
e moj DeeLite :dash:

ni u jednom se nisam pronašo :confused: ali ni u jednom :dash:
e moj DeeLite :dash:

evo ja sam te našao
vanredne telesne karakteristike
skromna miss sa akcentom na skromna
i enormni penis
:ok:

- - - - - - - - - -

a inače obožavam da se "pozabavim" likovima koji se podsmevaju drugima (pošto jelda vučem traume i komplekse iz detinjstva jer su se meni u mlađšim razredima u školi podsmevali), koji su inače i sami teško iskompleksirani

kako zašto ne verujem :eek:

Forumas

Mogao bih da se uklopim u opis.....:think:

Back