Antigon@
Elita
- Poruka
- 16.980
Mene Dachazr ogovara gde god stigne.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Draga moja Antigono, ti si san svakog urednika zute stampe, stalna meta paparaca i korumpiranih novinara, ako im se i ja tu i tamo prikljucim to je zbog toga sto ima o cemu da se prica.
![]()
![]()
![]()
Znala sam da si ti širio dezinformacije.
Posoli malo, posoli, misliće ljudi da sam stvarno luda.![]()
Vidi, za tebe cu sve uciniti, ono dobri smo i sve, evo ako treba i posolicu i zamastiti, znaci muskarci, jedan, dva, petorica, koliko hoces - shef, kolege, komsija sa treceg sprata, vodoinstalater, poshtar, fitnes instruktor, bankar (veza za sredjivanje kredita), automehanicar... Konsultovacu Divku da ubacimo i neki svingeraj, da to ne budu klasicne sheme jedan na jedan, da ne bi delovalo monotono, jer narod se smori ako je monotono... Ma bice, dogovoreno bre.
![]()
Takav publicitet sam sanjala od puberteta.
Hvala Dačo.
Da sam na i Farmu otišla, ovakvim počastima ne bih mogla da se nadam.
Fala nebesima, nevladinim organizacijama i društvenoj tranziciji što je omogućila da se iznedri Forum kao institucija popularizacije anonimaca.![]()
Je mu to ona stara švalerka, od pre dva meseca ili ima neku novu?Naci cemo se na nasem uobicajenom mestu, u separeu uz pice i meze, moram da ti ispricam najnovija desavanja, imam za tebe bomba vest, iznenadices se - nas Minon ima shvalerku, da, da, vidjeni su i praceni, cekam snimke... Ne smem to da objavljujem, ali tebi cu u poverenju sve ispricati, moram da pripazim da se ne procuje, ozbiljno je.
I da, diskretnije se obuci, da te ne prepozna osoblje, prosli put su blenuli u tvoj dekolte, bilo mi je pomalo neprijatno, znas da sam puritanac, da me takvi prizori potresaju. Neki dublji izrez na haljini mogu da podnesem.
![]()
Je mu to ona stara švalerka, od pre dva meseca ili ima neku novu?
Ovo ti je smejanje za dekolte.
E prijatelju moj, pomešao si me sa nekom, ili su te lagali.
Čuj, dekolte.
Dekolte i brkovi su mitologija.![]()
Nova, nova... najnovija, neka balerina, fina riba, onako bas fina.Nije vise sa onom bibliotekarkom, ta je bila povucena, produhovljena, suvise tanana za njega, nije mogla da ga isprati u ludim provodima po splavovima.
Pa da, znao sam, to za brkove sam cuo od prike Slonceta, nasamario me.Aj to, al sto me odrukao tuzilastvu za onu privatizaciju lanca fabrika stocne hrane, ne znam sta mi bi da se pred njih pohvalim kako sam ih pazario za dva i po evra.
Ne čekajte više.
Otišli smo na PP.![]()
s kim si se ti naoogovaro kad je antigona isključila lampicu u des do devet?![]()