Forumaši(ce), iza ledja

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
Naravno ova tema je skroz besmislena
Jer ono što je iza ledja tu treba i da ostane
Al ja ne marim mnogo za smisao...

Nemalo je primera
Da nas odredjene osobe iritiraju, zasmejavaju, da ih pljujemo na pp-ima, reputacijama isl
a vamo smo na pablik svi politički korektni
neki su se čak i žalili kako so uživo bili popišani od forumaša koji su im na papiru kao okej

pa...
šta sam ono hteo...
ne znam al nadam se nekom raskrinkavanju, nekom skandalu, gadjanjem govnima u oči... :)

Nemalo je primera
Da nas odredjene osobe iritiraju, zasmejavaju, da ih pljujemo na pp-ima, reputacijama isl
neki su se čak i žalili kako so uživo bili popišani od forumaša koji su im na papiru kao okej

pa...
šta sam ono hteo...
ne znam al nadam se nekom raskrinkavanju, nekom skandalu, gadjanjem govnima u oči... :)

A neki su i korektniji. :lol:

Nemalo je primera
neki su se čak i žalili kako su uživo bili popišani od forumaša koji su im na papiru kao okej

pa...
šta sam ono hteo...

Uf Bleki, pa gde si bio pre tri, cetiri godine, kada je bilo dovoljno materijala za tabloide, kada sam bio u sredistu mnogobrojnih forumskih afera, sad si nasao da se raspitujes o zakulisnim radnjama kad se gro ljudi povuklo s foruma, a ostatak se smirio i otisao u zasluzenu penziju.

:lol:

U svakom slucaju dobro si se setio da postavis kljucna pitanja, takve informacije ce mnogima koristiti, eto meni je vec ponestalo podataka neophodnih za trachevanje, nadam se da ce tema zaziveti i da cemo se dokopati tudjeg prljavog vesha, pikantnih detalja i svega ostalog. Vec sto godina nisam cuo koja forumasica je zaboravila gacice kod ljubavnika forumasa, vise ne pamtim kada je tako nesto poslednji put isplivalo na povrsinu.

:lol:

Komentarisao sam u smislu da mnogi forumasi posmatraju druge samo u kontextu medjusobnih odnosa, znaci dobar si ako si dobar prema meni.

e pa ne bih rekla da je tako.recimo ja se sa dee ni najmanje ne slazem,ali imamo neku normalnu komunikaciju.sto me ne sprecava da mu posaljem repku ako me je nesto nasmejalo ili se sa necim slazem
tvoj pristup je pljuvacki i djonom,ne samo prema meni,tako da takvu komunikaciju ne zelim,pa te uglavnom u citanju i preskacem kao nesto sto nije vazno paznje,a ni trosenja reputacija.

e pa ne bih rekla da je tako.recimo ja se sa dee ni najmanje ne slazem,ali imamo neku normalnu komunikaciju.sto me ne sprecava da mu posaljem repku ako me je nesto nasmejalo ili se sa necim slazem
tvoj pristup je pljuvacki i djonom,ne samo prema meni,tako da takvu komunikaciju ne zelim,pa te uglavnom u citanju i preskacem kao nesto sto nije vazno paznje,a ni trosenja reputacija.

Pa takav sam od starta bio.

Da budem iskrena, meni je Ublehas retko normalan decko ovde...iako nisam razmenila ni pp a ne pamtim ni da sam poslala reputaciju, verovatno jesam neku praznu.

Dee je hejter, losa energija usmerena prema drugim ljudima koji za njegovu situaciju nisu ni najmanje krivi...uvek odvajam kakav je neko od toga kakav je prema meni.
Sve i da me ne podnosi, sve i da me ne primecuje, moj stav o osobi (forumasu) je prilicno fiksan.

Da budem iskrena, meni je Ublehas retko normalan decko ovde...iako nisam razmenila ni pp a ne pamtim ni da sam poslala reputaciju, verovatno jesam neku praznu.

Dee je hejter, losa energija usmerena prema drugim ljudima koji za njegovu situaciju nisu ni najmanje krivi...uvek odvajam kakav je neko od toga kakav je prema meni.
Sve i da me ne podnosi, sve i da me ne primecuje, moj stav o osobi (forumasu) je prilicno fiksan.

ja imam suprotno misljenje o njih dvojici

al pazi smokvu što se uzjebala... no ima i što - običaj je ovde primetio sam da kad nagaziš neku od forumašica u repke ti se sjate one koje je hejtuju, iako su površinski sve dobre jedne s drugom. nisam vodio evidenciju niti se sećam jer me budalaštine te vrste slabo interesuju ali kapiram da kad bi objavio javno ovde repke na neke postove pdf bi se bukvalno raspo :lol:

meni recimo najsmešniji primer ono jednom kad sam zezo malu jekanu na slikama sve se sjatile u repke da me podrže, kao slažu se one s mojim mišljenjem lol

Back