Forumashi(ce) do gole koze!

ludopileglodjekosku:
Vidi, vidi....Neko je bio vredan u mom odsustvu i svojski se potrudio da istakne moje "kvalitete"! Bravo, Mario! Lepo od tebe! Nego, zašto samo mi devojke moramo uvek da budemo predmet ispitivanja? Reci ti nama kako ti izgledaš?! Ja sam prosto ubeđena da si neki sitan, proćelav tip sa ooooogromnim............naočarima i krivim rundavim nogama (onu sliku u pidžamici si ukrao nekom zgodnom drugu ili rođaku). Nešto poput sajber Dr Džekila i mister Hajda. Real-Mario koji ima rospiju od devojke pored koje usta ne otvara (čak ni praznicima) i Mario80 koji postoji samo u sajber svetu-i čiji je glavni slogan onaj Badžin "ko je sasvim, potpuno sasvim najbolji dasa". Siroti Mario. Verujem da te nijedna od nas ne bi ni pogledala na ulici. Takve "kasper" (prim. aut. nevidljive) niko i ne primećuje. Ne sumljam ja u tvoje intelektualne vrednosti, naravno. Sigurno si vlo fin i dobar dečko. Ali nema razloga da stavljaš tuđe fotografije umesto svoje. Jer tip na onoj slici nema vremena za bilo šta drugo sem da se divi sebi u ogledalu. Pravi Dorijan Grej....Vidi se...A ti ne "silaziš" sa foruma...Dakle...sve je jasno...."dva puta ništa je ništa, crva nije ni bilo" :lol:
:lol: :lol: :lol:

...najgora fora je sto...aj da je ukrao sliku nekom zgodnom rodjusu...
...nego ovom mlitavom semi-derpe :lol: :lol: :lol:

mario80:
Ahahahahahahaha... Kako je ovo dobro ;)
Devilishgirl je legenda koja traje ;)

Svi pozdravite najbolju ribetinu na forumu: ja imam 25, a svi mi manje daju, chak spod 20god, 9ti sam mesec, a imam 49kg, ni trunku celulita i strija...loopash..

Ja bi ti dao i vishe! Jesi li se nekada vozila dvaestrojkom? Ako sam dobro razumeo, u devetom si mesecu i imas 49 kg? A jos uvek ni trunku celulita?

Shta se ti izchudjavsh, mnoge devojke(zene) tokom trudnoce se uopshte ne ugoje ni gram. Moja prijateljica koja je sada rodila sina tokom trudnoce je bila shtapic jedino joj je stomak bio ogroman. Inache, Devilishgirl znali se pol ili cekash iznenadjenje?

Back