Forum

Da li smatrate da je vreme koje potroshite na forumu kvalitetno potrosheno?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Transcendental

Buduća legenda
Poruka
29.502
dakleM, ja se izvinjavam ako je bila slichna tema
Da li vreme koje provedete na forumu smatrate kvalitetno potroshenim?Ili ste ovde zato shto nemate shta pametnije da radite? Kakvo je vashe opshte mishljenje o chlanovima ovog foruma? Kakvih ljudi po vashem mishljenju ima najvishe na forumu? Koji je glavni razlog zashto ste prvi put posetili bilo koji forum? Da li ste ikad upoznali ikoga sa foruma i koliko se vashe mishljenje promenilo posle tog upoznavanja o njemu?

ja ne znam kog sam dzhavola postavio anketu, sad ce svi da pishu DA NE, bez odgovora na glavna pitanja gore, anketa je samo sporedna stvar...

da
a036.gif

Da li vreme koje provedete na forumu smatrate kvalitetno potroshenim?Ili ste ovde zato shto nemate shta pametnije da radite? Kakvo je vashe opshte mishljenje o chlanovima ovog foruma? Kakvih ljudi po vashem mishljenju ima najvishe na forumu? Koji je glavni razlog zashto ste prvi put posetili bilo koji forum? Da li ste ikad upoznali ikoga sa foruma i koliko se vashe mishljenje promenilo posle tog upoznavanja o njemu?

Ukratko,ne ne smatram da je vreme provedeno na forumu potroseno kvalitetno ali trosimo ga svi i u RL nekvalitetno,zar ne? Prvi put sam ovde banula iz dosade,a sada mi bude i zanimljivo sa odredjenim drustvancetom. :mrgreen:
Od prve posete forumu do sada se moje misljenje o ljudima ovde dosta iskorigovalo,a narocito nakon sto sam nekoga i upoznala! :) Ne moze se generalizovati. I ovde je isto kao i u RL...ima nas svakakvih!!! :cool:
Uh...aj sada me pohvali...bila sam najopsirnija... :cool:

Pa, iako ovde provodim, skoro vecinu svog vremena, kad nemam bilo shta drugo pametnije da radim, a to se deshava, veoma, veoma chesto, ipak ovo nije kvalitetno istrosheno vreme, sve je manje, originalnih i dobrih tema, a sve se vishe provlache spam teme, i tako.....

Ukratko,ne ne smatram da je vreme provedeno na forumu potroseno kvalitetno ali trosimo ga svi i u RL nekvalitetno,zar ne? Prvi put sam ovde banula iz dosade,a sada mi bude i zanimljivo sa odredjenim drustvancetom. :mrgreen:
Od prve posete forumu do sada se moje misljenje o ljudima ovde dosta iskorigovalo,a narocito nakon sto sam nekoga i upoznala! :) Ne moze se generalizovati. I ovde je isto kao i u RL...ima nas svakakvih!!! :cool:
Uh...aj sada me pohvali...bila sam najopsirnija... :cool:

definitivno je tvoj odgovor najbolji do sad, ove ostale mrzi da pishu...:lol::lol::lol:

Evo ga odg:
Ukratko,ne ne smatram da je vreme provedeno na forumu potroseno kvalitetno ali trosimo ga svi i u RL nekvalitetno,zar ne? Prvi put sam ovde banula iz dosade,a sada mi bude i zanimljivo sa odredjenim drustvancetom.
Od prve posete forumu do sada se moje misljenje o ljudima ovde dosta iskorigovalo,a narocito nakon sto sam nekoga i upoznala! Ne moze se generalizovati. I ovde je isto kao i u RL...ima nas svakakvih!!!
Uh...aj sada me pohvali...bila sam najopsirnija...

Da li vreme koje provedete na forumu smatrate kvalitetno potroshenim?

Ne
Ili ste ovde zato shto nemate shta pametnije da radite?

Dolazim,chisto da vidim shta se radi na forumu,i da,zato shto nemam pametnija posla.
Kakvo je vashe opshte mishljenje o chlanovima ovog foruma?

Svi smo mi razlichiti.

Kakvih ljudi po vashem mishljenju ima najvishe na forumu?

Zanimljivih(a ima i onih koji su stalno na**kani)

Koji je glavni razlog zashto ste prvi put posetili bilo koji forum?

Radoznalost

Da li ste ikad upoznali ikoga sa foruma i koliko se vashe mishljenje promenilo posle tog upoznavanja o njemu?

Jesam,i nije se bash mnogo promenilo.....Jer ko je dobar,odma se vidi,a ko nije-nije.

Poslednja izmena:
Evo ga odg:
Ukratko,ne ne smatram da je vreme provedeno na forumu potroseno kvalitetno ali trosimo ga svi i u RL nekvalitetno,zar ne? Prvi put sam ovde banula iz dosade,a sada mi bude i zanimljivo sa odredjenim drustvancetom.
Od prve posete forumu do sada se moje misljenje o ljudima ovde dosta iskorigovalo,a narocito nakon sto sam nekoga i upoznala! Ne moze se generalizovati. I ovde je isto kao i u RL...ima nas svakakvih!!!
Uh...aj sada me pohvali...bila sam najopsirnija...

Ne prepisuj!!!! :rtfm:

Nije kvalitetno,nikako.
Imam i pametnija posla,da ucim.
Valjda zato i visim ovde,zabusavam...
Mislim da kad mi istekne net ovih dana,necu da uplatim za sledeci mesec.
Moram bre da diplomiram vec jednom. :lol:

Ne...paaa tako je....pa zawisi kako ko mada one koji su mi postawljeni u prijatelje su mi naj..ne bi da komentarisem...ne znam na netu sam trazila nesto o jahanju i izbacilo mi je na forum krstarice na temu jahanje i odtad sam na forumu...a upoznali mislish uziwo ili owako?owako jesam.:D

Ne!! Poceo je forum (barem po meni da malo propada)!!
Da imam pregrst slobodnog vremena)!!
Zavisi o kom pdf-u govorimo,ali nije lose vrlo je slicno kao i u RL koliko si snazan na recima ili zanimljiv toliko te postuju!!
Ludaka ubedljivo najvise (i sebe ubrajam u njih a moj dtug Krepto zna i zasto);),pa saljivdzija i na kraju prosecni forumasi!!
Radoznalost!
Jesam 5 korisnika i za neke sam promenio misljenje na bolje!!

Pa ne bih to vreme nazvala kvalitetnim,vise kao malo bolje gubljenje vremena:D
A i zaista nemam pametnija posla:P:lol:

Back