kainos
Zainteresovan član
- Poruka
- 312
Kako je doslo do toga da nisi vise bio mod. Administracija te sklonila, forumasi se bunili na tvoj rad ili nesto trece?dok sam bio mod ovaj pdf je bio na trećem mestu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je doslo do toga da nisi vise bio mod. Administracija te sklonila, forumasi se bunili na tvoj rad ili nesto trece?dok sam bio mod ovaj pdf je bio na trećem mestu
Tema je problem na forum.A šta je tebe iskvarilo?
Zar za bilo kakvo kritikovanje moderacije ne ide automatski ban po pravilniku?
Lepo ti je rekao, ako ti se ovde ne dopada, koji kur tražiš na ovom forumu?
Otvori svoj, pa tamo radi i biraj društvo koje tvom visoko uvaženom goologuziju odgovara. Ništa lakše...
moja željaKako je doslo do toga da nisi vise bio mod. Administracija te sklonila, forumasi se bunili na tvoj rad ili nesto trece?
Kao mo...d ne moze da vredja javno pa nije mogao vise da izdrzi.Kako je doslo do toga da nisi vise bio mod. Administracija te sklonila, forumasi se bunili na tvoj rad ili nesto trece?
Cale. lično ne podnosim smradove ...Lepo ti je rekao, ako ti se ovde ne dopada, koji kur tražiš na ovom forumu? ...onaj tvoj čivut zaserete... šta tražiš ovde, kuj ćeš kur.. mršmatorabudaletino...jedigofna
Problem je što tebi niko i ništa na forumu ne valja, sem tebe prirodno. I onda i ovde kukas i pljujes po svemu i svakome. Ne vidim da to iko još sem tebe radi i žali se na nečije prisustvo kao ti...Tema je problem na forum.
Pisem na tu temu.
A ako se tebi ne svidja da budes medju raznim religijama na forumu religija, sta ti trazis ovde?
Ne valja vase bezobrazno ne hriscabsko ponasanje.Problem je što tebi niko i ništa na forumu ne valja, sem tebe prirodno. I onda i ovde kukas i pljujes po svemu i svakome. Ne vidim da to iko još sem tebe radi i žali se na nečije prisustvo kao ti...
Tako da ipak, ako se tebi ne dopada prisustvo p.slavaca, "popista", Srba, šta ti to još tražiš ovde na pdf o raznim religijama?
Osnuj svoj forum i ćao...
Tom Jones. , koji kur tražiš na ovom forumu?... .. tvoj idiotski, alter ego, piše ovde, ne dolaziš pijan nego maksimalno nadrogiran... izmišljene za mužu budala... nesmetano onanisete na EGW
ima i jedini član jeOsnuj svoj forum i ćao zdravo...
to ne menja činjenicu da je pdf bio treći jer vama sektašima nije bilo dozvoljena propagandaKao mo...d ne moze da vredja javno pa nije mogao vise da izdrzi.
Takvi nastrtaji ni ovi gore nisu mogli vecito da mu trpe.
Eh da je sve potajno oni bi cutali.
A i njemu kritike odozgo dojadile,
Sad moze koliko hoce.
Evo:
Bravooo sada si priznao sta ste radili.to ne menja činjenicu da je pdf bio treći jer vama sektašima nije bilo dozvoljena propaganda
Ne navijas samo, ti i ekipa na tome radis.i ja navijam da se ovaj pdf zakatanči i da se uozbilji ova tema o religiji na pdf istorija gde vas neće biti
da ne gledamo više o jevrejskoj suboti i nekom jehovi. .
znaju oni dobro ko si ti i tvoja ekipa samo nije na njima da vas redukuju već moderator. zato je ovaj pdf bio TREĆI dok sam bio mod jer su i drugi imali priliku da napišu nešto. maki vas je pustio i pdf je doživeo sunovrat, pa bar uključi logiku šta škripi.Ne navijas samo, ti i ekipa na tome radis.
I vise i ne krijes
Samo nisu glavni jos shfatili.
Mislim da i nece.
Ne čudi.ima i jedini član je![]()
dobro ga ova krsta i držiNe čudi.![]()
VIP je skracenica.AAa sad sam shvatila kad pise vip to znaci da ta osoba je umislila da moze da vredja
![]()