Forum

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A šta je tebe iskvarilo?

Zar za bilo kakvo kritikovanje moderacije ne ide automatski ban po pravilniku?

Lepo ti je rekao, ako ti se ovde ne dopada, koji kur tražiš na ovom forumu?

Otvori svoj, pa tamo radi i biraj društvo koje tvom visoko uvaženom goologuziju odgovara. Ništa lakše...
Tema je problem na forum.
Pisem na tu temu.
A ako se tebi ne svidja da budes medju raznim religijama na forumu religija, sta ti trazis ovde?

Kako je doslo do toga da nisi vise bio mod. Administracija te sklonila, forumasi se bunili na tvoj rad ili nesto trece?
Kao mo...d ne moze da vredja javno pa nije mogao vise da izdrzi.
Takvi nastrtaji ni ovi gore nisu mogli vecito da mu trpe.
Eh da je sve potajno oni bi cutali.
A i njemu kritike odozgo dojadile,
Sad moze koliko hoce.

Evo:
Cale. lično ne podnosim smradove ...Lepo ti je rekao, ako ti se ovde ne dopada, koji kur tražiš na ovom forumu? ...onaj tvoj čivut zaserete... šta tražiš ovde, kuj ćeš kur.. mršmatorabudaletino...jedigofna

Tema je problem na forum.
Pisem na tu temu.
A ako se tebi ne svidja da budes medju raznim religijama na forumu religija, sta ti trazis ovde?
Problem je što tebi niko i ništa na forumu ne valja, sem tebe prirodno. I onda i ovde kukas i pljujes po svemu i svakome. Ne vidim da to iko još sem tebe radi i žali se na nečije prisustvo kao ti...

Tako da ipak, ako se tebi ne dopada prisustvo p.slavaca, "popista", Srba, šta ti to još tražiš ovde na pdf o raznim religijama?

Osnuj svoj forum i ćao zdravo...

Problem je što tebi niko i ništa na forumu ne valja, sem tebe prirodno. I onda i ovde kukas i pljujes po svemu i svakome. Ne vidim da to iko još sem tebe radi i žali se na nečije prisustvo kao ti...

Tako da ipak, ako se tebi ne dopada prisustvo p.slavaca, "popista", Srba, šta ti to još tražiš ovde na pdf o raznim religijama?

Osnuj svoj forum i ćao...
Ne valja vase bezobrazno ne hriscabsko ponasanje.

Drugo sta mi ne valja hajde citiraj me negde?

Svakog ko nije pravoslavac pokusavate da oterate sa foruna.

Jer toboze tako stitite vasu veru...?

Nije rec o vasem prisustvu vec be ponasanju.

Vi vredjate i pljujete svakoga.

Pogledaj svoj recnik unazad
A onda zanrnjujes teze?

OVO SI TI NE JA:
Tom Jones. , koji kur tražiš na ovom forumu?... .. tvoj idiotski, alter ego, piše ovde, ne dolaziš pijan nego maksimalno nadrogiran... izmišljene za mužu budala... nesmetano onanisete na EGW

Kao mo...d ne moze da vredja javno pa nije mogao vise da izdrzi.
Takvi nastrtaji ni ovi gore nisu mogli vecito da mu trpe.
Eh da je sve potajno oni bi cutali.
A i njemu kritike odozgo dojadile,
Sad moze koliko hoce.

Evo:
to ne menja činjenicu da je pdf bio treći jer vama sektašima nije bilo dozvoljena propaganda

to ne menja činjenicu da je pdf bio treći jer vama sektašima nije bilo dozvoljena propaganda
Bravooo sada si priznao sta ste radili.

Pa vase organizovano sankcionisanje drugih religija iz potaje je potrajalo.
Niste vi mogli odmah da ih oterate, primetili bi vlasnici foruma sta radite.
Proterivanje je trajalo vise godina.

A kada su ljudi otsli onda je spao.

i ja navijam da se ovaj pdf zakatanči i da se uozbilji ova tema o religiji na pdf istorija gde vas neće biti
da ne gledamo više o jevrejskoj suboti i nekom jehovi. .
Ne navijas samo, ti i ekipa na tome radis.
I vise i ne krijes
Samo nisu glavni jos shfatili.
Mislim da i nece.

Ne navijas samo, ti i ekipa na tome radis.
I vise i ne krijes
Samo nisu glavni jos shfatili.
Mislim da i nece.
znaju oni dobro ko si ti i tvoja ekipa samo nije na njima da vas redukuju već moderator. zato je ovaj pdf bio TREĆI dok sam bio mod jer su i drugi imali priliku da napišu nešto. maki vas je pustio i pdf je doživeo sunovrat, pa bar uključi logiku šta škripi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back