Forum za razmišljanje i sajt za upoznavanje

Još jedan iz sela

Poznat
Banovan
Poruka
7.335
Recimo da sam ja neki tip iz agencije za ispitivanje tržišta, da sam došao baš u vaš dom, da ste baš tog dana dobili napad iskrenosti i odlučili da odgovorite potpuno iskreno...

U toj se anketi pominje moguća pojava dva sajta, neki tip je dobio ideju, ispituje tržište.

Prvi će biti forum, potpuno anonimni članovi, nema slika ni upoznavanja, štaviše slike su zabranjene, zabranjena je privatna prepiska, samo su dozvoljeni iznošenje mišljenja i diskusija.

Drugi će biti za upoznavanje, i to će biti naglašeno, dakle članovi zaista žele nekoga da upoznaju, nisu tu radi kontakta sa udaljenim prijateljima, to nije sajt poput Fejsa i sličnih, već baš za upoznavanje. Administratori ne dozvoljavaju klonove, članovi podležu ozbiljnoj proveri ličnih podataka navedenih u profilu, mogu se učlaniti samo uz kopiju lične karte, slika je obavezna, a profili vidljivi samo za članove sajta. I tu postoji forum gde pišete o svim temama.

Pitanja u anketi su:

Otvaranju kojeg od ovih sajtova biste se vi više obradovali, i zbog čega?

Da li biste se učlanili na neki od njih, ili na oba?

Da, mislim da je ovaj drugi sajt neophodan. Upoznavanje na internetu u 21. veku je sasvim normalno kao i upoznavanje na bilo kojem drugom mestu. Šteta je što je to dosta rizično usled nedostatka takvog sigurnog (bezbednog) sajta. Možda je glupo poređenje, ali recimo kao što je Limundo za kupovinu, valjalo bi da postoji neko mesto za uspostavljanje veza. Ovde na forumu krstarice, svi su neki zezatori, ne možeš da pročitaš ozbiljan komentar, pa se stiče utisak da su to uglavnom sredovečni likovi (40, 50 godina) koji su se uvalili u fotelje državnih firmi i sada se zafrkavaju kuckajući u radno vreme. Retko koja forumušica, od ovih što često pišu, mi deluje da je u single statusu. Tako da, ako misliš da možeš da uspeš sa tim projektom - samo napred. Ima nas koji bismo to u startu podržali.

Zavisi. U kakvoj je ko fazi. Nije bitan status.

Ako zelim samo da pricam, bicu na prvom. Ako zelim da ta prica vodi nekuda - ici cu na drugi.
Mada, moze se desiti i da iz obicne razmene misljenja odes negde dalje kao i da sa pricom sa odredjenim
ciljem ne stignes nigde....To se zove zivot - ne moze se sve predvideti i ne zavisi sve od nas i nasih postupaka.

Zavisi. U kakvoj je ko fazi. Nije bitan status.

Ako zelim samo da pricam, bicu na prvom. Ako zelim da ta prica vodi nekuda - ici cu na drugi.
Mada, moze se desiti i da iz obicne razmene misljenja odes negde dalje kao i da sa pricom sa odredjenim
ciljem ne stignes nigde....To se zove zivot - ne moze se sve predvideti i ne zavisi sve od nas i nasih postupaka.
mashAllah...

Back