FORUM-SLIKA SRBIJE

• Začetnik teme Začetnik teme a ovo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

a ovo

Početnik
Poruka
28
OVAJ HAOS KOJI SE DESAVA U FORUMU RELIGIJA NA KRSTARICI OSLIKAVA I VISEDECENIJSKI HAOS KOJI SE DESAVA U SRBIJI!
POSTO VIDIM DA IMA MNOGO PRIMEDBI NA RACUN MODERATORA KOJI NE ZNA MNOGO DOBRO SRPSKI JEZIK A SAMIM TIM VEROVATNO I NE POZNAJE SUSTINU PRAVOSLAVLJA, KAO I MNOGOBROJNE ZAMERKE UCESNIKA FORUMA NA FORSIRANJE ISLAMA I OSTALIH U IME "VERSKE TOLERANCIJE I HUMANIZMA" A ISTOVREMENO SKRTOST PREMA PRAVOSLAVLJU, NE MOGU A DA NE NAPRAVIM PARALELU SA OPSTIM VISEDECENIJSKIM STANJEM SRBA I PRAVOSLAVLJA U OVOJ ZEMLJI:

PRVO SMO IMALI 50 GODINA BECKOG KONJUSARA ZA PREDSEDNIKA, A ZATIM NAM JE NA VRAT SEO JOS JEDAN KOMUNISTA ATEISTA.
KOD KONJUSARA NIKO NIJE SMEO NI DA KAZE DA JE SRBIN!!
SRBI SU BILI JUGOSLOVENI DOK SU HRVATI MOGLI BITI HRVATI, SLOVENCI-SLOVENCI, SIPTARI-SIPTARI...

U MOM MESTU NA PR. 13.JANUARA NA SRPSKU NOVU GOD. PRICAJU MI STARIJI DA NIKAKVO DRUZENJE I OKUPLJANJE NIJE BILO MOGUCE, ODMAH TE OPTUZE DA SLAVIS SRPSKU NOVU GOD!!! AJD U APS PA DA SLAVIS!! LJUDI SU SA SPUSTENIM ROLETNAMA U TISINI PROVODILI TAJ DAN!!
DA SE PRKSTIS?!! PA RUKE BI TI ODSEKLI!
SLAVU DA SLAVIS?! PA TO SU CINILI SAMO NAJHRABRIJI!!
A PRICAM SA JEDNIM IZBEGLICOM IZ HRVATSKE, I ON MI KAZE DA TAMO U NJEGOVOM MESTU KATOLIK JE MOGO DA SLAVI SVOJE SLAVE A I SRBIN SVOJE BEZ PROBLEMA.
ALI NE I U SRBIJI!!
MI U SRBIJI IZGLEDA IMAMO TU NESRECU DA NIKAD SRBIN NIJE NA VLASTI, A DA SU OKO NJEGA NAJVECE "SRPSKE" ULIZICE!!
I ONDA SU SRBI NACIONALISTI!!
SRBI SU NETOLERANTNI!! ITD.
PA POGLEDAJTE SAMO KOLIKO JE PUTA BOMBARDOVAN BEOGRAD? BOMBARDOVANJE NARUCIVAO I HITLER I STALJIN I BECKI KONJUSAR!!
LESKOVAC BOMBARDOVAN OD STRANE ENGLEZA NA USKRS 1944!! SRAVNJEN SA ZEMLJOM!!NARUCIO BECKI KONJUSAR!! STO BAS NA USKRS??!!

TAKO DA I MENE OVAJ NAS SIROTI MODERATOR PODSECA MALO NA ONE NESRETNE VLADARE KOJI SU OD NAS SRBA NACINILI SAKU JADA.
ALI ZATO SRBI PRAVOSLAVCI STA VAM SVE TO GOVORI?
MENI TO GOVORI DA MI PRAVOSLAVCI IMAMO ISTINU U DZEPU!! ZATO TRPIMO TOLIKE NAPADE I SPOLJA I IZNUTRA! A PRESTACEMO DA TRPIMO ONDA KAD SVAKI SRBIN BUDE ZNAO DA POSTUJE SVOJU VERU, A KAD NAUCI DA POSTUJE SEBE POSTOVACE GA I DRUGI, I ZNACE I DRUGE DA POSTUJE.
VEOMA JE SIMPTOMATICNO TO STO SE DESAVA OVDE NA SAJTU DA SE NI OVDE PRAVOSLAVCI NE OSECAJU DOBRODOSLIM A PAZITE SAJT SE ZOVE KRSTARICA.
STO SMO MI PRAVOSLAVNI NA OVOM SAJTU KRIVI STO JE GOSPOD REKAO - NISAM DOSAO DA DONESEM MIR NEGO MAC!
ZALITE SE GOSPODU DA JE NACIONALISTA I NETOLERANTAN!!
ZBOGOM!

SRBIJA

1
Ja sam bio u Srbiji,
Srbija je na robiji:

Srbi sede u kafani,
sto pijani, sto poklani.

Srbi leze pokraj druma,
iz glava im nice suma.

A iz svake srpske glave
teku mutne tri Morave.

2
Srpskog vodju Karadjordja
ubio je drugi vodja.

Mesto gde je bilo klanje
Srbi zovu Radovanje.

Ubijenom i ubici
dignuti su spomenici.

Sad se svaki Srbin bije
sa dve svoje istorije.
.....................................................................................

7
Pod zemljom sam ti video lice,
Srbijo, zemljo nebesnice,

pod zemljom teku tvoje Bistrice,
pod zemljom zvone Studenice,

pod zemljom mac tvoj i stit se sija,
pod zemljom - cela zemlja Srbija

da, upravo tako, ovaj forum je prava slika danashnje srbije - zatucanost, netrpeljivost, pljuvanje, netolerancija, nemir, nerazumevanje.

a sve je pocelo kad su se muslimani pojavili malo vishe ........... zamislite. e onda su ljudi prsli.

"ovo je SRPSKI forum, ne damo ga"
"oni su dosli u nase dvorishte, ne moze"
itd
itd
itd

primeri koje cemo naci svuda na ulici, na pijaci, u skupstini, al tamo se srbi kolju medju sobom posto muslimana nema.

e jadni ste mi .......
ako ovako nastavite, u 22-gi vek ulazimo samo sa beogradskim pashalukom i to je to.

a sto se Aljone tiche, persona pod nickom "a ovo" reche nesto zanimljivo - "ne zna ni srpski jezik pa nece razumeti ni pravoslavlje"

malo obavestenje: ne treba ni da zna pravoslavlje. njen posao je ovde da brise idiotske teme koje vi, "vernici" islama i hriscanstva, postavljate svakog dana u bezobraznim kolicinama.

i kakvi ste mi vi to pravoslavci kad se vecina vas najmanje bavite religijom i veronm na ovom forumu, a najvise se bavi muslimanima i moderatorkom. po ceo dan citam o "nepravdama prema srbima" a samo lajete ko besni psi a ne umete da ujedete i bilo sta razumno konkretno kazete samo dosadno, njakavo "av av av av " ....... iz dana u dan.

Драги "а ово", мислим, да ћеш бити изненађен кад будем говорио да грешиш. Ти ме знаш није тако добро да тако сигурно причати о мене. Све што говориш о мом Православљу не постоји у ствари. На жалост не знаш каква је Русија сад и како живимо овде.

Поздрав.

A ja nesto da primetim... odakle neko mora da zna srpski jezik da bi poznavao pravoslavlje... Pa Rusi su po tom pitanju daleko kompetentniji od nas... A Aljona je, koliko znam, Ruskinja...

U svakom slucaju imamo i Sizifa za moderatora... Moderatori treba da razmisljaju GLAVOM a ne Biblijom, Kuranom ili kojim drugim spisima...

Ovo nije pravoslavni forum, niti ce IKAD biti... Nije ni muslimanski, nije ni budisticki, skepticki, ateisticki... Ovo je forum za SVE! ... A onaj kome je razlicitost mrska, nema zaista sta da trazi ovde...

I da, ovaj forum zbog nekih zaista ispada slika Srbije - zatucanost, netrpeljivost, bolesni nacionalizam; pljuvanje, vredjanje i napadanje neistomisljenika... Ma jednom recju - bruka i sramota! ... I posle se cudimo sto nas svet ne voli :roll:

Dajte izadjite iz tih okova koje su vam razne religije stavile, i pocnite malo da mislite... Shvatite da su ljudi razliciti i da je bas u tome car ovoga sveta... I sto vec jednom Keeper (ako se ne varam) rece, budite ljudi... a tek posle vernici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back