Forum računari

GoldenRetriver

Zainteresovan član
Poruka
122
Ne znam da li je ova tema ok,ali ako se modovima ne sviđa neka je obrišu...;)
Ovako,ja bih sebi da kupim novi kompjuter,pa bih da vas pitam da li mi neko može reći nešto o ovim 4um računarima što ih nenormalno reklamiraju na TV PINKU?
Na jednom forumu(My Citi)sam pročitala kako su oni lopovi i kako su im kompjuteri veoma skupi,bez obzira što daju redovno neke poklone...itd...itd.
Interesuje me ako mi neko može reći nešto u vezi sa njima ili neko iskustvo ili nešto što je čuo,ili takođe pošto se ja ne razumem baš najbolje u kompjutere,neki bolji komp kolika mu treba biti ram memorija,grafička itd,ali da bude po nekoj pristojnijoj ceni.Hvala u napred...

Slusaj.Da su lopovi jesu.Danas nema nista dzabe.Ono sto ono poklanjaju vec je uracunato ucenu racunara.A i sto se tice samih racunara i komponenti koje nude u osnovnoj ponudi je zastarelo.
Tako da ti je moj savet bezi od njih.Ako nemas para da kupis komp.Nemoj ni na kredu.
Bolje ti je skupi 300-400 jevreja i kupi komp.Na taj nacin ces uzeti stvarno dobar ili bar solidan komp i monitor.
Ovo ti pisem iz iskustva posto je moj brat kupio sinu komp preko njih na 24 rate.Pre godinu dana.Mesecna rata mu je 3100 din.x 24=74000 din.
konfiguracija je sledeca:
AMD X2 3600
MB MSI ne znam tacno koja
1 GB DDR2 667
GF 7300 silent
HD WD 160GB SATA
Napajanje krsh
Kuciste krsh
Monitor TFT Samsung 19¨´nije Wide
I dobio je na poklon Multi funkcijski stampac Samsung
Pa neka ti drugi clanovi napisu sta je mogao da uzme za te pare.

skupi su a i kada dobijes racunar,ako hoces da ti ga oni konfigurisu to rade veoma nekvalitetno...mom jednom poznaniku instalirali windows na D:\ (!!!) a stavili zastitu na kuciste (kao neka nalepnica,garancija da ga nisi otvarao) pa niti moze da se izbrise windows niti moze da se sta uradi a ovaj kako je pocetnik nema pojma kako da instalira nesto jer sve ide na C:\

Back