Forum i forumsko nad*ebavanje

machinae

Domaćin
Poruka
3.292
Koliko energije imate rezervisano za forumska nad*ebavanja
ili prosto za one trenutke kada ste potpuno uvereni da je neka osoba "u krivu".

Ne daj bože da je neko u krivu na internetu, treba to hitno da se ispravi!
Ovo se odnosi na forumaše koji su u stanju da otkucaju omanju brošuru da bi ustoličili svoje mišljenje kao "najjače".

Je li uistinu potrebno tisuću reči da se opiše nečije stanje uma - na forumu!
Mišljenja, ako ima. Ako nema šic.
:cool:

Forum je mesto gde pobegnem od obaveza,malo se opustim,malo flertujem,nasmejem,nađem dobar yt muzički klip,neku fotku i sl.

Prošla su vremena kada sam "ispravljao krive drine" .....džomba sam ovde...sitno mi bre da se nadjebavam po forumu..:lol:

ma kakvi nekad je i bilo nekih s kim bi se ukljucile vijuge da se nepusi fino pred spavanje,ovo sad ostala sprdnja sa 2% mozga mozes pises,uopsteno kad videh da sa svakim mogu izadjem na kraj u dve reci dosadilo bolje ni da se ne upustam, jer im je cilj kao svakim klincima mazohizam i lazno hranjenje ega,a to bogami kosta

Ovo se odnosi na forumaše koji su u stanju da otkucaju omanju brošuru da bi ustoličili svoje mišljenje kao "najjače".

Ne znam, ja sam ovde da bih zaista diskutovao. Tako da mnogo toga ne shvatam kao nadhebavanje, vec diskusiju i argumentovanje, dok ne skapiram da se radi o takvoj sujeti pa prekidam. Nisam savrsen, ali se ne trudim da igram igru paznje tako sto cu da ostavljam zavodilacko-kratke recenice. Ako se svedes na to s druge strane da su ti svi odgovori takvi, onda je mozda bolje presaltati se na neki drugi medij ili setnju, pre ces u parku naci devojcurke za te igre.

временом схватиш да је то чиста глупост која зна некад да доведе до беспотребне свађе, а за узврат нико не постане победник.
а форум барем мислим да треба да послужи да видиш друкчија мишљења, нешто ново и да се мало опустиш од разних животних проблема.

Ozbiljno razgovaram sa ozbiljnim ljudima i do cijeg misljenja mi je stalo. Ako nema podudaranja u 2-3 razmenjena posta ja samo kazem "Okej, imas svoje misljenje, ja svoje i cao".

A ako mislis na neka napusavanja, posto ti je prethodna tema bila slicna, ali samo prica o dijagnozama, to ti je deo folklora zivotnih tema :cool: i jos mnostvo toga.:cool:

Ja sve ovo volim, a imam poprilicnu istoriju forumskih konflikata i bilo je par situacija kada sam se bas iznervirao, uglavnom zbog bahate nekorektnosti nekih ljudi, ali sada mislim da ne postoji nacin da se to desi.

Ako hoces finocu to mozes naci na primer na PDF Svastara, bar mislim, retko sam tamo. http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php/120-Svaštara

Ne znam na koji primer misli postavljac doduse. Ja volim argumentovanje. Ne shvatam to kao svadju. Sta cu sto neki shvataju dosta toga licno i argumentovanje takodje kao svadju. Valjda si toliko zreo. E sada ovde ne znam iz kog drugog razloga bih bio osim ili muvanja, ili diskutovanja, cak i zustrijeg na teme (sto neki shvataju svadjom).

- - - - - - - - - -

Brate ja sam pre 15 (cirka) godina se muvao po netu. Da sada ne reklamiram tadasnje portale za to. I imalo je smisla tada. Tada je net nekako pre bio za cool ljude, koji vole muziku, imaju nekakva interesovanja, traze slicne, zanimljive cice, bez pritiska, bez tog farma - ko ce koga da napusi mentaliteta. Danas je farma. Zao mi je, da ne zvucim od onih koji se vade na proslost. Ali stvarno, manje je bilo devojaka koje skacu kao oparene na pp. Danas neka hvala. Ovde sam rasprave, razgovora i sl, i to je to. Muvanje, bolje je real.

- - - - - - - - - -

A i kada bih trazio, opet ne bih ovde. Ovde je suvise sporo. Dok ti vidis nju kako ona samo izgleda na svadbi, prodje godina. Bezi bre, ko ce da se bakce time... Zato je ovo forum, ne portal za upoznavanje.

Poslednja izmena od moderatora:
Video sam par puta..., ali ne idem tamo...
Vecni sukob ateista i vernika plus vrbovanje od strane sekti, jel?

то ти је само маска, свашта нешто тамо друго се ради али нећу јавно да опањкавам :D
а оно има пар њих који оће по сваку цену да докажу да су баш они најпаметнији и да знају "истину" али више нико то и не узима у обзир

Sve manje i manje...gotovo da se moram prisiliti da uzvratim, čisto radi nekog još uvek prisutnog osećaja ili navike.. da odgovorim kad mi neko svojom replikom potpuno pomeri što poentu, što živac.
Ali imam utisak da time ne postižem ama baš nikakvu satisfakciju. Niti je zadrti sagovornik uvažio moje suprotno mišljenje, niti smo postigli neki pomak...doprineli miru u svetu, civilizaciji, napretku...ičemu bitnom i vremena i energije
vrednom.
Ukratko, sve mi je više muka od šuplje priče.

Back