S sakac2003 Početnik Poruka 31 11.02.2008. u 00:11 - FORMULAR 157 - kako ispuniti??? #1 Da li neko zna, da li je moguce ispuniti formular 157 i rucno, jer ako se ispunjava preko neta nema dovoljno mesta... Da li neko ima iskustva s tim??? Hvala unapred
Da li neko zna, da li je moguce ispuniti formular 157 i rucno, jer ako se ispunjava preko neta nema dovoljno mesta... Da li neko ima iskustva s tim??? Hvala unapred
L landlord Zainteresovan član Poruka 135 11.02.2008. u 08:51 - FORMULAR 157 - kako ispuniti??? #2 sakac2003: Da li neko zna, da li je moguce ispuniti formular 157 i rucno, jer ako se ispunjava preko neta nema dovoljno mesta... Da li neko ima iskustva s tim??? Hvala unapred Kliknite za proširenje... Uh, ne znam sada tacno, sta je formular 157, ali koliko sam ukapirao druge formulare, mozes da ih isprintas i rucno popunis. Pozdrav.
sakac2003: Da li neko zna, da li je moguce ispuniti formular 157 i rucno, jer ako se ispunjava preko neta nema dovoljno mesta... Da li neko ima iskustva s tim??? Hvala unapred Kliknite za proširenje... Uh, ne znam sada tacno, sta je formular 157, ali koliko sam ukapirao druge formulare, mozes da ih isprintas i rucno popunis. Pozdrav.
klika Ističe se Poruka 2.851 11.02.2008. u 19:46 - FORMULAR 157 - kako ispuniti??? #3 sakac2003: Da li neko zna, da li je moguce ispuniti formular 157 i rucno, jer ako se ispunjava preko neta nema dovoljno mesta... Da li neko ima iskustva s tim??? Hvala unapred Kliknite za proširenje... Ako mislis na USA vizu, ne moze se vise popunjavati rucno, to izricito stoji u objasnjenju. Ako nemas mesta napisi koliko mozes.
sakac2003: Da li neko zna, da li je moguce ispuniti formular 157 i rucno, jer ako se ispunjava preko neta nema dovoljno mesta... Da li neko ima iskustva s tim??? Hvala unapred Kliknite za proširenje... Ako mislis na USA vizu, ne moze se vise popunjavati rucno, to izricito stoji u objasnjenju. Ako nemas mesta napisi koliko mozes.