Formula koja pomaže da izabereš brushalter koji ti je taman

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.735
1628170386-profimedia-0298496710-750x499.jpg

Žene znaju da je najbolje iskustvo sa grudnjakom, ono kada skinu to čudovište sa sebe. Nijedan nije sjajan, ali kako odabrati pravi grudnjak za sebe?

Malo opuštenijem grudnjaku može nedostajati podrška, ali preuzak grudnjak se brzo uništi, ograničava kretanje i uzrokuje pravi bol. Sputavajuće bratele i žice mogu stvoriti stezanje i bol u ramenima i gornjem delu leđa, koji toliko iritira da vam potpuno upropasti raspoloženje.

Ako vam grudnjak izaziva nelagodu, možete posumnjati da ne stoji dobro. Ali kako da znate da li je vaš grudnjak zaista preuzak?

Koža vam je iritirana

Stalno ga nameštate

Grudi „kipe“ iz korpi

Boli vas gornji deo tela

nakd_lace_bra_1013-000138-0002_01a_r1.jpg

Kako da popravite situaciju?

Ne kačite ga na poslednji stepen

Nađite idealnu dužinu bratela

Nosite različite veličine – baš kao što nije svaka košulja ista, tako nije ni svaki model grudnjaka isti, isprobavajte različite modele i brendove.

Izračunajte koja veličina grudnjaka je baš za vas

Bratela bi trebala biti ravna, čvrsta i sigurna, ali ne previše uska ili previše labava. Deo u sredini između korpi, u žičanom grudnjaku, treba da bude ravno uz vašu grudnu kost.

Korpe bi trebale potpuno obuhvatiti i podići tkivo dojke. Ne bi smelo da „kipi“ sa vrha ili sa strana, niti da ima praznina. Žice treba da prate obris grudi. Ako je žica preuska, useći će se, a ako je preširoka, u korpi će biti prazan prostor.

Za svoju idealnu veličinu, potrebno je izmeriti obim grudi (tačno na sredini) i obim ispod grudi.

Ako je obim grudi veći od obima ispod grudi za 12-14 centimetara, to je A korpa,

Ako je veći za 14-16 centimetara, to je B korpa

Ako je veći za 16-18 centimetara, to je C kropa

Ako je veći za 18-20 centimetara, to je D korpa

Ako je veći za 20-22 centimetara, to je E korpa

Ako je veći za 22-24 centimetara, to je F korpa

BSC_cupfit.jpg

(zadovoljna.nova.rs)

1624265709-1624263712-profimedia-0548842378a-750x536.jpg

Pronalazak dobrog brusa, koji nam stoji kao saliven i udoban je, često je mukotrpan proces. Ali, sada se pojavio onlajn kalkulator pomoću kog možete lako da izračunate svoju veličinu brushaltera - treba vam samo šnajderski metar.

Danas imamo ogromnu ponudu raznih vrsta brushaltera, ali pronalazak onog savršenog i dalje nije lak.

Žene često kupuju čak nekoliko brojeva manje brushaltere kako bi bolje istakle dekolte, ali to se nikada ne završi dobro – svi znamo kakva je gnjavaža kad nam je brus neudoban. Nema goreg osećaja.

Dok je ženama sa manjim grudima uglavnom lakše, jer čak i ne moraju da nose brus, kada imate veće grudi podrška vam je jednostavno neophodna. Isto je i kad treniramo.

Umesto da isprobavate na desetine bruseva u kabinama, sada postoji lakši način da saznate koja veličina vam odgovara. Treba vam samo šnajderski metar i malo vremena.

Uputite se na internet adresu – A Bra That Fits – koja je zapravo kalkulator koji vam računa idealnu veličinu brusa na osnovu vaših mera.

Treba da unesete šest mera. Prvo treba da izmerite obim ispod grudi, ali tako da ne zategnete uopšte metar. Zatim treba da uradite to isto, ali da metar zategnete da vam bude onako prijatno. Najzad, treba da ponovite isto merenje ali da jako zategnete metar. Sve to radite stojeći.

Zatim treba, takođe stojeći, da izmerite obim grudi u delu gde su najšire. Isti taj obim grudi merite još jednom, ali ovoga puta treba da se savijete pod uglom od 90 stepeni. Poslednje merenje najšireg obima grudi treba da uradite dok ležite.

Kada ste uneli ovih šest mera, ostaje vam samo da navedete čiji sistem veličina koristite – u zavisnosti od toga od kog brenda kupujete. U ponudi su standardni evropski, britanski, američki, francuski, australijski ili japanski.

Valja napomenuti i da se veličine verovatno razlikuju od brenda do brenda, ali će vam ovaj kalkulator bar malo olakšati potragu za savršenim brushalterom.

(zadovoljna.nova.rs)

1628170386-profimedia-0298496710-750x499.jpg

Žene znaju da je najbolje iskustvo sa grudnjakom, ono kada skinu to čudovište sa sebe. Nijedan nije sjajan, ali kako odabrati pravi grudnjak za sebe?

Malo opuštenijem grudnjaku može nedostajati podrška, ali preuzak grudnjak se brzo uništi, ograničava kretanje i uzrokuje pravi bol. Sputavajuće bratele i žice mogu stvoriti stezanje i bol u ramenima i gornjem delu leđa, koji toliko iritira da vam potpuno upropasti raspoloženje.

Ako vam grudnjak izaziva nelagodu, možete posumnjati da ne stoji dobro. Ali kako da znate da li je vaš grudnjak zaista preuzak?

Koža vam je iritirana

Stalno ga nameštate

Grudi „kipe“ iz korpi

Boli vas gornji deo tela

nakd_lace_bra_1013-000138-0002_01a_r1.jpg

Kako da popravite situaciju?

Ne kačite ga na poslednji stepen

Nađite idealnu dužinu bratela

Nosite različite veličine – baš kao što nije svaka košulja ista, tako nije ni svaki model grudnjaka isti, isprobavajte različite modele i brendove.

Izračunajte koja veličina grudnjaka je baš za vas

Bratela bi trebala biti ravna, čvrsta i sigurna, ali ne previše uska ili previše labava. Deo u sredini između korpi, u žičanom grudnjaku, treba da bude ravno uz vašu grudnu kost.

Korpe bi trebale potpuno obuhvatiti i podići tkivo dojke. Ne bi smelo da „kipi“ sa vrha ili sa strana, niti da ima praznina. Žice treba da prate obris grudi. Ako je žica preuska, useći će se, a ako je preširoka, u korpi će biti prazan prostor.

Za svoju idealnu veličinu, potrebno je izmeriti obim grudi (tačno na sredini) i obim ispod grudi.

Ako je obim grudi veći od obima ispod grudi za 12-14 centimetara, to je A korpa,

Ako je veći za 14-16 centimetara, to je B korpa

Ako je veći za 16-18 centimetara, to je C kropa

Ako je veći za 18-20 centimetara, to je D korpa

Ako je veći za 20-22 centimetara, to je E korpa

Ako je veći za 22-24 centimetara, to je F korpa

BSC_cupfit.jpg

(zadovoljna.nova.rs)
Брате, брусхалтер ти је измишњен.
Жене треба да обавезно живе без брусхалтера.

Kunem se bogom dragim da sam antifeminist, rasist, antisemit, sve sto se u danasnjem svijetu smatra nazadnim, primitivnim i divljackim, ali drage zene, oslobodite sise.
Dajte im da disu.
Grudnjaci su isto kao i korzeti, nesto nametnuto, cak mozda ne od muskih, sovinistickih svinja, vec od zena samih.
Bile vam male, velike, uspravne, objesene, nije bitno, ali pustite sise da slobodno leprsaju.
Kakve god bile, svaki normalni muski ih voli.

Kunem se bogom dragim da sam antifeminist, rasist, antisemit, sve sto se u danasnjem svijetu smatra nazadnim, primitivnim i divljackim, ali drage zene, oslobodite sise.
Dajte im da disu.
Grudnjaci su isto kao i korzeti, nesto nametnuto, cak mozda ne od muskih, sovinistickih svinja, vec od zena samih.
Bile vam male, velike, uspravne, objesene, nije bitno, ali pustite sise da slobodno leprsaju.
ima cipkastih...tu ima propuha :mrgreen:

Dajte im da disu.
Inace ovo je lepo cuti...male...velike..svakakve... :ok: lepo od tebe 💐

ima cipkastih...tu ima propuha :mrgreen:
Samo opusteno u vezi sisa.
Zato bi ja vratio antiku, tada su muski i zenske nosili toge.
Imam milijun prigovora na danasnje musko-zenske odnose, ali sigurno ne bi zene primoravao da trpaju sise u grudnjake.
Ako su ikada Zidovi u icemu bili u pravu, to je onda kada je ona Zidovkinja zapalila grudnjak.
Napominjem da mi se od te rase dize kosa na glavi, ne iskljucujem da prica ima politicku pozadinu, ali zeni bi trebalo biti dozvoljeno nesputano mlatarati vimenima, kao muskim mudima.

Dajte im da disu.
mislim da između ostalog i pomažu onima sa malo većim grudima da ih ne bole međa mnogo od težine...tako sam ja bar čuo...

Izmisljen je jos u kamenom dobu...samo su se onda nekim materijalima vezivale zene...posle je dosao korset i tek u 20. veku grudnjak :)
brate ceni iskrenost, zaista zaita iskrenost.
Ja bi vodia ljubav stobom i zaistacsam pjan ali ne ko pijan vec kao pjan brate, i zaista mi se tvoje usne svidjajhu i da ti pravo kazem to ti nije i liepo da govoris o bijo i boj o boj

Dajte im da disu.
Neke moraju nositi push up..da sise izgledaju kao sise.

Back