bilo bi lepo da znam neku veštinu, jako mi se dopada shuffle dance, ta samotnjačka beskontaktna vrsta plesa, pokušaću da je usavršavam tokom ove godine
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
danas mi je u marketu dok sam stajao kraj kase, prišla jedna lepa devojka.
nosila je tablet i pitala da li konzumiram cigarete. vrše istraživanje tržišta cigareta.
možda je trebalo da nekako uđem u konverzaciju sa njom i malo flertujem i vežbam? ali nisam. tako da moje devičanstvo ostaje netaknuto i dalje.
prilazile su mi i ranije, ali uvek u vezi cigareta, nikako zbog neke druge teme...
eeeeeeeeeeeee
kad nećeš maštu da upotrebiš...
kažeš, : lutko, o cigaretama mogu da ti pričam bar sat vremena , ali sumnjam da imaš toliko vremena...Imaš li? Ali, jedino uz kafu može,nisam je jutro stigao popiti
i sad, ako nemaš manijakalan pogled...eto
nema veze i ako nisi nikad bio pušač
kasnije joj kažeš da si lagao, jer nisi birao sredstva da s njom provedeš sat vremena u ovom beskraju![]()
под број један, опусти се и уживај
опусти се у односу са лјудима...
jesam vernik
napisala sam da ne verujem u horoskope i ta predviđanja
danas mi je u marketu dok sam stajao kraj kase, prišla jedna lepa devojka.
nosila je tablet i pitala da li konzumiram cigarete. vrše istraživanje tržišta cigareta.
možda je trebalo da nekako uđem u konverzaciju sa njom i malo flertujem i vežbam? ali nisam. tako da moje devičanstvo ostaje netaknuto i dalje.
prilazile su mi i ranije, ali uvek u vezi cigareta, nikako zbog neke druge teme...
A kako i da ti priđu, kad zene vole zivahne ljude, a ti izgledas kao neki depresivni mrtvac, oci su ti mrtve bracala, da si ti zensko, da li bi se ti odusevio nekim depresivnim mrtvacem? Malo morgen...
Treba te tuci grubim rijecima, to je jedini nacin da se trgnes iz tog bunila...i nemoj da se tripujes da si djevac, samo si tehnicki to, djevci su rijetka, duhovna i uzvisena bica...a ti samo nikad nisi prcao, i ocajnicki zelis to...zbog sebe, i zbog drustva...
Pet minuta je do ponoci, probudi se...!
Sad ces da me zamrzis, ali jednom ces mi biti zahvalan...: ))
Verujem da ovde ima puno ljudi koji su uspeli da formiraju porodicu.
Koji je vaš savet, kako da i mi koji smo samci a želimo isto, ostvarimo ovo?
Neko vaše uputstvo za početnike?
Ja sam samac, samotnjak, slabo se snalazim u društvu, već mi je 38 godina i formiranje porodice sam početkom ove godine postavio kao prioritetni zadatak do 40. godine.
Problem je što u prva 4 meseca ove godine nije bilo nikakvih pomaka na tom polju zato i otvaram ovu temu, ostalo mi je još 20 meseci za realizaciju plana.
Pa nije bas prosla, eno onaj iz Bosanske Gradiske pravi u osamdesetoj...tako da mi imamo fore bar do 45-te...)
- - - - - - - - - -
A mozda i do 50-te...![]()
ne moj se truditi, prosla je tvoja mladost i tajming.