Formiranje muzickog ukusa nase dece...

Da se razumemo ja sam rastao na Bitlsima, Galiji, Ribljoj corbi, Lepoj Breni , Tozovcu, sevdalinkama , Dalmatinskim klapama, Majkl Dzeksonu, Valentinu, Nju Kids on D blok, Madoni ..... sve i svasta naravno.
Ali kad mi je ujak otkrio svet Metalike, Motorheda, Ajrn Mejdena, ..novi svet
Pa brat od tetke - non stop HVALA MU ... Brejkerse od prvog singla, Sarla, Ekv, Kud Idijote....

Necu da ostavim dete da mu neki tamo komsija soli pamet i ispira mozak sa rastom, jalom, anom nikolic i sl bljuvotinama.
Ja cu da usmeravam decu da imaju koliko toliko pristojan muzicki ukus koliko god to nepedagoski bilo po nekima.

p.s. naravno da znaju ko je i Nirvana i Dragana Mirkovic :D ... a jos malo pa ce znati i razliku izmedju testova i muzike

Zašto da im namećem svoj ukus? Ja nisam slušala isto šta i moji roditelji,tako razumijem i svoju djecu da im se dopadaje neke stvari koja ja ne mogu da slušam. Osnova im je rok , ali slušaju i neku novu muziku i to mi je u redu. Ponekad i ja s njima poslušam,jer vrijeme ne stoji,sve se mijenja pa i muzika.

Da se razumemo ja sam rastao na Bitlsima, Galiji, Ribljoj corbi, Lepoj Breni , Tozovcu, sevdalinkama , Dalmatinskim klapama, Majkl Dzeksonu, Valentinu, Nju Kids on D blok, Madoni ..... sve i svasta naravno.
Ali kad mi je ujak otkrio svet Metalike, Motorheda, Ajrn Mejdena, ..novi svet
Pa brat od tetke - non stop HVALA MU ... Brejkerse od prvog singla, Sarla, Ekv, Kud Idijote....

Necu da ostavim dete da mu neki tamo komsija soli pamet i ispira mozak sa rastom, jalom, anom nikolic i sl bljuvotinama.
Ja cu da usmeravam decu da imaju koliko toliko pristojan muzicki ukus koliko god to nepedagoski bilo po nekima.

p.s. naravno da znaju ko je i Nirvana i Dragana Mirkovic :D ... a jos malo pa ce znati i razliku izmedju testova i muzike

Крв није вода сигурно. Отац ми је умро са 7. година млађи од мене сад скоро 10. година , заволео сам песме за које нисам ни знао да их је слушао и волео тек сам накнадно сазнао од мајке.

Ne nametati nista... dete treba da je dete. Pustis ga da sam istrazuje, ako nesto zeli on ce to i da radi. Ali pre svega ga pustis da bude dete!

usmeravati na nesto LEPO, nije isto sto i nametati, pa nisam ja gonic robova mojoj deci :D
juce smo bas slusali "deciji radio" i
- kada bi svi ljudi na svetu ...
- decu ne donose rode
- ide zmija
- ima jedna pecina storga ...

i zasto oni koji me uslovno receno osudjuju da "namecem svoj ukus" ne napisu sta to njihova deca slusaju?

usmeravati na nesto LEPO, nije isto sto i nametati, pa nisam ja gonic robova mojoj deci :D
juce smo bas slusali "deciji radio" i
- kada bi svi ljudi na svetu ...
- decu ne donose rode
- ide zmija
- ima jedna pecina storga ...

i zasto oni koji me uslovno receno osudjuju da "namecem svoj ukus" ne napisu sta to njihova deca slusaju?
Acu Pejovica:)
Ne osudjujem nikog, samo sam rekla moje misljenje generalno.

Acu Pejovica:)
Ne osudjujem nikog, samo sam rekla moje misljenje generalno.

i kako je Aco (koga postujem kao oca tri devojcice) primeran za ukus dece?
tekstovi njegovih pesama :lol:
Ako Ti i dragi to slusate mislis da bi dete/deca sami rekli "ej mama tata dajte Acu ima bas tako lep glas i muzika mu je supeeeeer" ?

To isto ja radim pustam sta se mom :heart: i meni svidja tj.za sta smatramo da je dobra muzika.

A muzicki ukusi su svakako razliciti i tako treba da bude.

Opste poznato na forumu je da bih vrlo rado opstio sa Sekom Aleksic ali njena muzika i tekstovi su mi bljuc za moj ukus

Back