Formiran Americki Savet za Kosovo

serb_pagan:
uopste,ne podnosim to shlihtanje navodnom "narodnoj pameti za sve i svasta"..pa neozbiljno je reci da je narod divan,mudar i predobar,kad svi znamo da u stvarnosti nije tako...nije ni druga krajnost,al reci da je narod zna sve zvuci u najmanju ruku demagoski...a ti,nastavi da plivas,vidim da ti prija ta ideja

Ма ја купка је одлична за ово доба године...
Иначе нелогично је у тој вашој "филозофији" што мислите како је народ глуп, а као ти глупаци су већином за ваше "демократске" идеје. Или ћете их просветлити.
Потписујеш се као "паган" а пристајеш на манипулације које су радили хришћански мисионари. Још једна контрадикција.

Duh Sekire:
Ма ја купка је одлична за ово доба године...
Иначе нелогично је у тој вашој "филозофији" што мислите како је народ глуп, а као ти глупаци су већином за ваше "демократске" идеје. Или ћете их просветлити.
Потписујеш се као "паган" а пристајеш на манипулације које су радили хришћански мисионари. Још једна контрадикција.

kakve to nashe ideje? ja imam samo svoje ideje,koje se uglavnom naslanjaju na postulate francuske revolucije o prirodnim pravima covekovim ...sloboda,svojina,bezbednost i najvaznije od svega otpor ugnjetavanju...
mislim,ti si pravednik navodno,i zahtevas pravdu i za irachane,i za iran i avganistance...a ovamo ladno izjavljujes kako je cool puniti masovne grobnice albanskim civilima...

_Milanche_:
Kosovo bi ostalo sprsko samo da nije foriram taj LDP...

mislim da tako neka minorna stranka nije na stetu kosova i metohije ... medjutim, clanovi ldp su svojevremeno bili u DS i GSS.... gss koliko znam vise ne postoji, tako da moze slobodno da se kaze da su sadasnji i bivsi clanovi DS stetocine u srbiji i da rade protiv interesa srpskog naroda .... podatak koji ide u prilog mojoj izjavi je da je Goran Svilanovic otvoreno lobirao za nezavisno Kosovo i Metohiju, kao ministar spoljnih poslova (savezni), kao i Ceda Jovanovic (tada potpredsednik vlade).

no_problem:
mislim da tako neka minorna stranka nije na stetu kosova i metohije ... medjutim, clanovi ldp su svojevremeno bili u DS i GSS.... gss koliko znam vise ne postoji, tako da moze slobodno da se kaze da su sadasnji i bivsi clanovi DS stetocine u srbiji i da rade protiv interesa srpskog naroda .... podatak koji ide u prilog mojoj izjavi je da je Goran Svilanovic otvoreno lobirao za nezavisno Kosovo i Metohiju, kao ministar spoljnih poslova (savezni), kao i Ceda Jovanovic (tada potpredsednik vlade).

need to say more?

serb_pagan:
kakve to nashe ideje? ja imam samo svoje ideje,koje se uglavnom naslanjaju na postulate francuske revolucije o prirodnim pravima covekovim ...sloboda,svojina,bezbednost i najvaznije od svega otpor ugnjetavanju...
mislim,ti si pravednik navodno,i zahtevas pravdu i za irachane,i za iran i avganistance...a ovamo ladno izjavljujes kako je cool puniti masovne grobnice albanskim civilima...

Цивил је средњевековна категорија. У садашњости и жене и деца од 10 година могу убијати, па што им онда праштати само ако тренутно немају униформу или оружје. То се ионако лако одбаци.
За Ирак и Иран тражим правду у оној мери у којој видим да они који сад хоће њих да рокају су рокали Србе. Како сад правдају будуће агресије, тако су некад правдали и "милосрдног анђела". Сасвим је могуће да су они Данци који су цртали карикатуре Мухамеда, раније цртали карикатуре "крвожедних Срба".

И раци ми само како очекујеш да Срби прихвате те твоје идеје, како кажеш идеје француске револуције, кад причаш како су Срби глупи, подложни манипулацији. Да можда ти не манипиулишеш тим идејама:?:

Duh Sekire:
Цивил је средњевековна категорија. У садашњости и жене и деца од 10 година могу убијати, па што им онда праштати само ако тренутно немају униформу или оружје. То се ионако лако одбаци.
:
rekose albanski teroristi pre nego sto su pripucali na srpsku decu koja su se kupala u reci...ili rekose albanski extremisti pre nego pripucase na momka koji je isao na njivu...ili rekose albanski teroristi pre nego sto izbodose mladica na mostu u kosovskoj mitrovici...

shvatas li da ovakvim razmisljanjima amnestiras i sve one koji su pochinili zlocine nad srbima...

Back