Формира се Удружена опозиција Србије, Двери не учествују

Додаје се да је Српски покрет Двери одлучио да не приступи Удруженој опозицији Србије, али је изражена обострана спремност за сарадњу у борби за слободне медије, регуларне изборне услове и обнављање демократије у Србији.

Pametno.

za vucica bi ja mozda mogao nesto vise da kazem nego ti, ali kad vidim koja gomna ga napadaju,

Potpuno razumemem taj stav ali nešto se promenilo u međuvremenu.

On i njegovi čauši su se ponašali NEČUVENO NECIVLIZOVANO tokom fingirane krize.

A to je simptom nečega mnogo strašnijeg.

Potpuno razumemem taj stav ali nešto se promenilo u međuvremenu.

On i njegovi čauši su se ponašali NEČUVENO NECIVLIZOVANO tokom fingirane krize.

A to je simptom nečega mnogo strašnijeg.
sada bi ja trebao da udjem u diskusiju kakav je vucic?
ajde da se slozimo da nije dobar
vi ga pljujete, rusili bi ga, a nemate pojma ZASTO
ides na glasanje da srusis nekog, onda imas altrnativu
svako ima svoje razloge zasto je za nekog, a zasto je protiv
vi bi ga rusili zato sto je NECIVILIZOVAN?
mani me se tih prica

Možda si ti tek 2020. saznao ono što smo mi videli u Vučiću i ranije.

Do 2020. ma kakvu zabludu gajili o sebi, niste si nšta civilizovanije ponašali od njega.

Za mene je minare-ćuprija bila vesnik nakaze na vodi ali se onda nije uskopizdio niti jedan dušebrižnik.

Ja vema dobro znam zašto sam protiv njega kao i onih koji su mu prethodili.

To su dva lica iste medalje.

Ne rušim nikoga, zahtvam bolje.
uvek treba teziti necim boljim, kad covek postane zadovoljan sa postojecim, onda nesto nije dobro sa njim
svima sam postavljao jedno prosto pitanje za vreme serpadzijade
njega hocete da srusite, a koja vam je alternativa?
necu da kazem da je on najbolji, da je dobar, to ostavljam biracima
ali ne mogu se vredjati i omalovazavati njegovi biraci, kojih je ipak vise nego sorosevih serpadzija
kazes da dobro znas zasto bi ga rusio, to je tvoje licno pravo i ja te podrzavam

Ne verujem nikom.

Obradovic i dalje nosi skupa odela i sigurno ima vozaca i jos sto sta na moj i racun naroda.

Trojanski konj.

Ако ништа оно разбојништво на РТС-у и мајмунисање по скупштини су њему затворили многа врата.

Ако ништа оно разбојништво на РТС-у и мајмунисање по скупштини су њему затворили многа врата.
Nemoj da mi se naljutis

Ali ja za sve redom mislim da su bagra i da trebaju pred narodni sud.

Po sistemu ako si bio normalan nisi se ovajdio mnogo od vlasti svaka cast domacine ostani nam jos 100 godina u politici. Ali ako si krao, neka bude sta ti narod misli. Ne huliganski nego pred institucijom drzave i pravosudnim sistemom. Pa kad izadje narod i izvrsi pritisak na tuzioca pa ih pohapse sve za par sati se tesko skloniti, kao u Rumuniji.

Nemoj da mi se naljutis

Po sistemu ako si bio normalan nisi se ovajdio mnogo od vlasti svaka cast domacine ostani nam jos 100 godina u politici. Ali ako si krao, neka bude sta ti narod misli. Ne huliganski nego pred institucijom drzave i pravosudnim sistemom. Pa kad izadje narod i izvrsi pritisak na tuzioca pa ih pohapse sve za par sati se tesko skloniti, kao u Rumuniji.

Narodni sud nešto je drugo i malčice KPJstalgično.

Nemoj da mi se naljutis

АМИН. Ни по бабу, ни по стричевима..

Back