Forgiveness

gost 287488

Aktivan član
Poruka
1.203
Da li bi ste oprostile svojoj najboljoj drugarici kada biste saznale da je bila sa vasim deckom,radila vam iza ledja,a nije vam priznala i da li bi oprostile kada bi vam priznala da se kre... sa vasim voljenim?

Da li bi ste oprostile svojoj najboljoj drugarici kada biste saznale da je bila sa vasim deckom,radila vam iza ledja,a nije vam priznala i da li bi oprostile kada bi vam priznala da se kre... sa vasim voljenim?

a jel problem što je bila sa dečkom ili što nije priznala?
mislim da ne bih oprostila , ni dečku ni drugarici

Bilo jednom daaaavno kad sam bila mlaaaaadaaaa :rumenko: :lol: Stvar je u tome da provalis sistem i u tim ranim fazama zivota provalis da su prijatelji dugotrajnija kategorija od decka, tj da je lakse naci novog decka nego novu "prijateljicu"... e kasnije se odnos malo promeni, pa shvatis da je teze naci odgovarajuceg partnera a "prijatelje" lakse, i shvatis jos da se 90% "prijatelja" pise i podrazumeva pod navodnicima, a shvatis i zasto je to tako... i naucis da ih klasifikujes, pa je samim tim i razocarenje manje... e ako je jedna od tih 10 %, onda se razocaras vise a prastas u zavisnosti od toga koju prelaznu ocenu ima decko, po tvojim kriterijumima... npr. ako je ispod 8 ( ako imamo skalu vrednosti od 1 do 10) ne vredi muke ni truda

Kakvo crno oprastanje?!!! :eek: Mojne si sitna dusa, ebi joj kevu, da bude krvi do kolena....
Ono... sta znam... posalji HOT oglas u novine/net sa njenim KUCNIM brojem telefona, reci celoj skoli da je veceras zurka kod nje u stanu i obavezno pozovi i stripere, ali da su joj kod kuce matorci...montiraj nicpor sa njenom facom pa okaci na net..... sta znam..... baci joj vaske u kosu.... :lol:

Ebt, sve covek mora da vas uci! :zelenko:

Zavisi o kome se radi.

Ako bi mi priznala, verovatno bih mi bilo lakše da razamumem. Svakako ,prijateljstvo nikada ne bi bilo isto, ali ne bih je mrzela, što? Nikada nisam razumela žene koje se zalepe za bivšeg ili sadašnjeg od svoje prijateljice, ne iz moralnih razloga toliko, koliko iz jednog prostog razloga: kako im ne ide u glavu da će senka te osobe uvek nekako lebdeti između njih, jer ih je upravo ta osoba povezala, na njenim leđima su se polomila kola:zroll:

Uvek sam za to, da je najbolja veza ona u kojoj nema repova iz prošlosto. Bilo koje vrste.

Ne mogu da zamislim svoju najbolju drugarciu, niti bilo koju svoju drugaricu kako se kreše s mojim bojfrendom, sadašnjim ili nekim bivšim, niti da se meni svidi muž ili bojfrend neke moje drugrice.

Mislim da bi se slomila psihički, emotivno... kako god. I na kraju bi se sigurno pitala kako sam mogla u svoj život da pustim 2 osobe i da ih postavim na tako visoka mesta, koje nemaju ni trunku lojalnosti prema meni. :hvala:

Naravno da ne bih.

Oprostila bih da se smuva sa nekim od mojih bivsih, neka rade sta god hoce, briga me, nisu mi nesto posebno znacili.
Postoje samo dva muskarca u mom zivotu za koja bi mi smetalo. Moja prva ljubav i moja najveca ljubav.

Back