Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To si video na instagramu verovatno da neki ljudi kao prodaju forex dojave i da se obogate. To ti je isto kao i kladionica, nekada dobijes nekada izgubis.Da li ima neko ko se bavi forexom i da li je moguće zaraditi od toga. Ako neko nešto zna može li da mi se javi jer želim da učim o tome a ne znam da li je prevara.
Znači ti uložiš 10,000 evra sad, i u julu shvatiš da imaš samo 1,000.Možeš li mi pojasniti to?
Da li ima neko ko se bavi forexom i da li je moguće zaraditi od toga. Ako neko nešto zna može li da mi se javi jer želim da učim o tome a ne znam da li je prevara.
A ostalih 10% dobro zarađuje na ovima koji gube!?Poznajes li ekonomske fundamente poput interesnih kamate i sta to znaci za valute? Sta znaci bdp, inflacija, nezaposlenost, trgovinski balansi, balansi Centralnih banaka itd.?
Poznajes li tehnicku analizu na grafovima?
Poznajes li psiholosku analizu?
Znas li sta je menadzment novca?
To je tek pocetak, iskustvo trgovanja je najvaznije.
Oko 90% ljudi gubi novac na forex-u.
pa ako ne gube logicno je da zaradjujuA ostalih 10% dobro zarađuje na ovima koji gube!?
Činilo mi se zgodnim napomenuti od kuda dolazi ta zarada!pa ako ne gube logicno je da zaradjuju
dok se jednom ne smrkne drugom ne svane eto odakleČinilo mi se zgodnim napomenuti od kuda dolazi ta zarada!
Ja imam svoju latnu telegram skupinuDa li ima neko ko se bavi forexom i da li je moguće zaraditi od toga. Ako neko nešto zna može li da mi se javi jer želim da učim o tome a ne znam da li je prevara.