Forex трговина валутама уз помоћ берзанских робота

Ја сам пробао на више места. Шема је увек иста. Траже ти 250 долара као минимални улог и после располажу са твојим новцем. Угласном исплаћују ако стигнеш до 500 евра, али пошто дотле нико не стигне не заноси се.

Lisica i grožđe. :rotf:

Ја сам пробао на више места. Шема је увек иста. Траже ти 250 долара као минимални улог и после располажу са твојим новцем. Угласном исплаћују ако стигнеш до 500 евра, али пошто дотле нико не стигне не заноси се.

Izgleda da imaš talenat da natrčavaš na barabe. :lol:
Traži malo bolje. Ima brokera koji traže samo nekoliko dolara. U principu sam raspolažeš svojim novcem, izuzev ako baš želiš da ga poveriš nekome drugom i možeš da ga izvučeš kad želiš. Može eventualno postojati ograničenje da treba da prođe neko vreme, ali to nije politika brokera, već je vezano sa zakonima protiv pranja para.

Naročito treba paziti na "Binarne" brokere. To je već čisto klađenje na događaje i nema previše veze sa foreksom.

Izgleda da imaš talenat da natrčavaš na barabe. :lol:
Traži malo bolje. Ima brokera koji traže samo nekoliko dolara. U principu sam raspolažeš svojim novcem, izuzev ako baš želiš da ga poveriš nekome drugom i možeš da ga izvučeš kad želiš. Može eventualno postojati ograničenje da treba da prođe neko vreme, ali to nije politika brokera, već je vezano sa zakonima protiv pranja para.

Naročito treba paziti na "Binarne" brokere. To je već čisto klađenje na događaje i nema previše veze sa foreksom.

Cao, ne znam ni kako da se obratim svakome ko koristi ovo. Kujtime, vidim da znas par stvari o FX, ne znam da li radis sa svojim parama ili si samo na demo. U krajnjem slucaju nije ni bitno. Mislim da pokusavas da pomognes vecini ljudi sa savetima. To je veoma pohvalno i retko.
Ja od ovoga zivim, i mnoge stvari koje kazes su tacne, nazalost sve je u nama samima, kako cemo i sta cemo da radimo.
Mi smo nasi najveci neprijatelji, i to je sustina ne samo fx vec celokupnog financijskog sistema.
BTW, oprostite mi ako je moj Srpski malo cudan, jbg, zivim ovde.
Pozz

Back