xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
oni bre nisu normalni,hoce da nas ukalupe![]()
Budale.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zene koje su srecne da budu vecito same, imaju brdo para i kojima ne trebaju glupi muzijaci da im zvocaju i ne zele nista sa muzijacima.
Vecito same.
To je kul. Mogla bih tako. Msm da budem sama, imam puno para i da me boli uvo. To je jako lep zivot zapravo.
Mislim da to ima vise veze sa prirodom coveka. Ljudi koji generalno ne vole prisustvo drugih ljudi u preteranim kolicinama ne mogu podneti ni vezu koja zahteva mnogo vise vremena u dvoje od obicnog druzenja. Samo sto ih dosta stvari sa strane pritiska, uglavnom usadjenih od najranijeg doba. To je jedan od razloga sto su ljudi toliko nesrecni u brakovima i odnosima sa drugim ljudima.Svi bismo tako mogli, ali to je vise stvar navike. Ko navikne da bude u vezi jurice da bude u vezi, a ko navikne da bude solo i ne stupa lako u veze ce se bolje osecati kada je solo.
Biti u skladnoj vezi i braku i sa nekim koga volis je bajno i predstavlja osecaj toplog i spokojnog gnezda, ali sve to se pretvara u haos ako se to narusi.
A ima i onih koji ce umesto bajke radije odabrati drugaciju novelu.
E sada, mozda po odgovorima forumasa se moze primetiti pojedinacni kvalitet njihovih licnih odnosa, jer se ovo mozda ipak dozivljava licno.
nema tu šta da se kaže...izabrale su samoću, koja vremenom sigurno prerasta u egocentrizam, mrzovolju, teskobu, asocijalnost i šta sve ne (važi za oba pola, pošto znam takvog muškarca)
u svakom slučaju osobe za izbegavanje, koje treba prepustiti tom njihovom svetu neka čame tamo...njihovoj "sreći"
Ali pogledaj, one se druze imaju dosta prijatelja. Samacki zivot se odnosi samo na partnera.
Zasto osobe za izbegavanje?
nisam čito tekst pa nisam ni mogo da vim da se pominje da imaju puno prijatelja
zato što su emotivno osakaćene, nisu spremne da pruže jednom muškarcu to što prosečna, normalna žena može i treba da pruži...zato su za izbegavanje
ba stako nema sta da se doda te su samo za karanjeee i neko vreme povod sa njima
sta zracis to i privlacis![]()
Kome je lepo solo, i ne treba mu, tj. joj niko, super, sta ja mogu.
Ne bih voleo da naletim na takvu osobu i da razvijem osecanja prema njoj, ali ako neko tamo negde zeli da bude solo, ili sta vec, lepo meni, jos lepse njima.
Jedino ovaj deo, muskarac sputava, teret oko vrata bilmez mi je odbojan, politicki nekorektan, pa i seksisticki, ali sta da se radi. Svako ima pravo na misljenje, ma koliko nekorektno, uskogrudo ili glupo da je.