Forever loved, dearly missed, and never forgotten

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
Da li postoji u vasem zivotu osoba iz proslosti koja vam nedostaje i sa kojom biste voleli da je kraj bio drugaciji, ili da uopste nije ni bilo kraja? Da li zalite za nekim izrecenim/neizrecenim recima? Da li postoji neko ko vas je jako povredio, da ste ga voleli (i dalje ga, na neki nacin, volite), a niste mogli da mu/joj oprosite? Da li ste vi pogresili, ali je bilo kasno za kajanje Ili jednostavno, svako je otisao na svoju stranu, a zeleli biste da je jos uvek ta osoba kraj vas...? Kakav je bio vas odnos? Kako se zavrsio? Da li ste se sami rastali ili vas je neko rastavio? Da li vam je neko branio tu vezu, pa nije mogla da opstane? ... Dao sam pitanja kao primer, u sustini, eto malo detaljniji opis vase "neprezaljene" ljubavi

Postoji jedno jedino biće koje se izdvaja u odnosu na sve koji su mi ikada značili i mislim da će mi biti večna tiha patnja.
Poseban je iz meni potpuno nedokučivih razloga jer ima milion mana ali je neko na koga ne mogu nikad da budem ni ljuta niti može da me povredi šta god da izgovori.
Jednostavno ga obožavam, volim na neki čudan do sad neosećan način.
Pogrešno vreme a mesto je moglo da bude bilo koje. Kriva sam ja za veći deo te priče na razne načine.
Nije trebalo ni da ulazim u nju tada ali sam posle dve reči potpuno bila njegova.
Ima neverovatnu moć nad mojim bićem i kada nije tu više.

Ipak se osećam bolje nego ikad, nešto je uradio, nešto je promenio, nešto je probudio.

The curiousness of your potential kiss
Has got my mind and body aching
Really hurt me baby, really cut me baby
How can you have a day without a night
You're the book that I have opened
And now I've got to know much more

Like a soul without a mind
In a body without a heart
I'm missing every part

Da li postoji u vasem zivotu osoba iz proslosti koja vam nedostaje i sa kojom biste voleli da je kraj bio drugaciji, ili da uopste nije ni bilo kraja? Da li zalite za nekim izrecenim/neizrecenim recima? Da li postoji neko ko vas je jako povredio, da ste ga voleli (i dalje ga, na neki nacin, volite), a niste mogli da mu/joj oprosite? Da li ste vi pogresili, ali je bilo kasno za kajanje Ili jednostavno, svako je otisao na svoju stranu, a zeleli biste da je jos uvek ta osoba kraj vas...? Kakav je bio vas odnos? Kako se zavrsio? Da li ste se sami rastali ili vas je neko rastavio? Da li vam je neko branio tu vezu, pa nije mogla da opstane? ... Dao sam pitanja kao primer, u sustini, eto malo detaljniji opis vase "neprezaljene" ljubavi

Da,da,da,da,daaaaaaaaaaaaaa

Ostalo je nesto nedoreceno u nasem odnosu, a vec je bilo vreme da nastavim dalje ~~~~

Da ga danas sretnem - ne bi imala sta da mu kazem, jer sam ja vec daleko odmakla od njega :)

(nije u pitanju m-z odnos) ;)

- - - - - - - - - -

Btw.- Lepa tema :ok:

To kad se kaze ostalo je nedorecheno to uglavnom kaze onaj shto je hteo josh neshto da ispravlja i sto je jos bio zaljubljen ,pa misli da mu je ovaj drugi duzan neki razgovor i analizu.
A istina je da nije nista nedorecheno ,ljubav prodje ko shto dodje , bez razoga i povoda ,pa se dvoje na kraju mrze bezveze ko shto su se bezveze i zavoleli i nikakav uljudan razgovor ne moze tu da ne znam shta promeni
Razgovor se uglavnom nastavlja ako postoji obostrani interes a ne ljubav.onda je sve dorecheno i sve super i sve se sredi i o takvim odnosima mozemo da govorimo racionalno
A o svim drugim ne jer su stvari osecanja a ne razuma.

Otisla je sa roditeljima u Nemacku. Zadnji put smo se culi 99 a ja jos uvek pamtim njen broj telefona i adresu iz Nemacke.

Postoji jedno jedino biće koje se izdvaja u odnosu na sve koji su mi ikada značili i mislim da će mi biti večna tiha patnja.
Poseban je iz meni potpuno nedokučivih razloga jer ima milion mana ali je neko na koga ne mogu nikad da budem ni ljuta niti može da me povredi šta god da izgovori.
Jednostavno ga obožavam, volim na neki čudan do sad neosećan način.
Pogrešno vreme a mesto je moglo da bude bilo koje. Kriva sam ja za veći deo te priče na razne načine.
Nije trebalo ni da ulazim u nju tada ali sam posle dve reči potpuno bila njegova.
Ima neverovatnu moć nad mojim bićem i kada nije tu više.

Ipak se osećam bolje nego ikad, nešto je uradio, nešto je promenio, nešto je probudio.

The curiousness of your potential kiss
Has got my mind and body aching
Really hurt me baby, really cut me baby
How can you have a day without a night
You're the book that I have opened
And now I've got to know much more

Like a soul without a mind
In a body without a heart
I'm missing every part

massive attack:super:

Postojao je samo jedan takav, mislila sam tada da mi je on bio sve i da je bio najbolji. Pogriješila sam ali i danas poslije više od 7 godina mislim ponekad o njemu i nama i o tome da li smo mogli u toj vezi dati više od sebe. Očigledno da ne. Ne žalim za njim jer sam na vrijeme vidjela ko je on a bilo je lijepo i zabavno dok je trajalo.

Ja nemam neprezaljenih ljubavi i vrlo se retko kajem i placem za prosutim mlekom. Radije verujem u ono....ko zna zasto je to dobro.

Postojao je samo jedan takav, mislila sam tada da mi je on bio sve i da je bio najbolji. Pogriješila sam ali i danas poslije više od 7 godina mislim ponekad o njemu i nama i o tome da li smo mogli u toj vezi dati više od sebe. Očigledno da ne. Ne žalim za njim jer sam na vrijeme vidjela ko je on a bilo je lijepo i zabavno dok je trajalo.

bas steta

- - - - - - - - - -

Otisla je sa roditeljima u Nemacku. Zadnji put smo se culi 99 a ja jos uvek pamtim njen broj telefona i adresu iz Nemacke.

pa idi kod nje:lol:

postoji da bih volela da je bilo drugacije i mislim da sam sama kriva, makar i drugacije ne bilo nista. proganja me to mnogo, ne mogu ipak da kazem kao dobro ajd sad dalje, bas me proganja. bolje da je stalo odmah. evo sad me ne proganja, kul sam : ) mozda nije u tako svetlim tonovima kao ova tema
ispadoh neki horor od coveka kao i danas sam razmisljala mozda treba da se uclanim u stranku ali mi se to istovremeno nije dopalo, videla sam sebe u tudjim ocima bolje. sta ima da ti se dopadne ili ne, to si ti. i tako nisam radila nista ceo dan i opet sam krenula da se opsedam. : ))
da li dok pisete na forumu imate strah od zloca koje upadaju u vase rupe (psiholoske)? kad sam krenula da razmisljam mogla sam da zapusim rupe ali je sve postalo teze
samo sam shtreber : )
ili nije da ne volim, to se menja, trenutno ne volim, mozda je to samo neka zamka, oni su videli da sam puna zamki, da sam folirant, da sam ovo i ono. i verovatno su u prauv, krijem to od sebe. videli su da sam nekakva besna riba. a sad se ceo dan ladno vrtim oko neke polugluposti. onda se spustim u realn zivot i svaka im chast, oni svi plivaju kroz to. jadna moja okolina
evo sad se ujutru pitam sta je ovo, kao smeta mi sto sam pisala ali da ne brisem? uzasno se ponasam a ne primam nikakve savete, samo teram ljude od sebe al tu su ovi sto umeju da zezaju. nek zezaju, pa sta? imala sam sanse da popravim situaciju i sve sam uspela da pokvarim i kao da nastavljam, mada kao nedgovorna sam

Poslednja izmena:

Ne ne i ne :lol:
Osim ako ne racunamo debelu komsinicu:rumenko:

nema tu niceg nedorecenog, stvari se posle vise vremena iskristalisu i sve je jasno
zalim samo sto sam bila slepa i nevidela sopstvenu nezrelost i neshvatanje a pokusavala sam ili sam bar mislila da razumem
jeste me povredio ali se ja nisam nikad pitala da li sam ja njega

i sada smo u kontaktu

mislim da je svestan cinjenice da ga volim ali sta je tu je

nema tu niceg nedorecenog, stvari se posle vise vremena iskristalisu i sve je jasno
zalim samo sto sam bila slepa i nevidela sopstvenu nezrelost i neshvatanje a pokusavala sam ili sam bar mislila da razumem
jeste me povredio ali se ja nisam nikad pitala da li sam ja njega

i sada smo u kontaktu

mislim da je svestan cinjenice da ga volim ali sta je tu je

Sta bre sta je tu je,nazovi coveka i raspali:lol:
Ebote,kao da cete ziveti poput kornjaca sa Galapagosa :p

Back