mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.734
Ford mondeo 2000to neko godište benzinac ghia oprema, hidraulično ne ovo električno sokoćalo koje danas guraju u sve živo. Auto kupljen od prvog vlasnika tj prijatelja, što kod forda nije garancija nikakva. Čak je i generalnu radio jer je motor na 200.000 prolupao. Kažem baci to na otpad vidiš da se raspada a on kaže nene to je ford, imam odličnog majstora a sa turskim delovima kada uradi daje mi 100.000 garanciju. U to vreme je utucao 2500 evra na generalku mi vrištali od smeha auto star 5-6-7 godina davno beše 
Pred kraj je ceo istrulio pa je menjao sajtne i rubove, to ne pamtim kad je neko radio. Prodao ga za jeeedva za 400 evra kolegi. Ford šou.
Da se razumemo, kod forda je to ogromna kilometraža, zato se džabaka kada izađu iz garancije! Vrede na kilo to može svako da proveri na oglasima!
Ko ima i hvali forda taj ne zna za bolje!

Pred kraj je ceo istrulio pa je menjao sajtne i rubove, to ne pamtim kad je neko radio. Prodao ga za jeeedva za 400 evra kolegi. Ford šou.
Da se razumemo, kod forda je to ogromna kilometraža, zato se džabaka kada izađu iz garancije! Vrede na kilo to može svako da proveri na oglasima!
Ko ima i hvali forda taj ne zna za bolje!
Poslednja izmena: