Ford

Ford mondeo 2000to neko godište benzinac ghia oprema, hidraulično ne ovo električno sokoćalo koje danas guraju u sve živo. Auto kupljen od prvog vlasnika tj prijatelja, što kod forda nije garancija nikakva. Čak je i generalnu radio jer je motor na 200.000 prolupao. Kažem baci to na otpad vidiš da se raspada a on kaže nene to je ford, imam odličnog majstora a sa turskim delovima kada uradi daje mi 100.000 garanciju. U to vreme je utucao 2500 evra na generalku mi vrištali od smeha auto star 5-6-7 godina davno beše :lol:

Pred kraj je ceo istrulio pa je menjao sajtne i rubove, to ne pamtim kad je neko radio. Prodao ga za jeeedva za 400 evra kolegi. Ford šou.

Da se razumemo, kod forda je to ogromna kilometraža, zato se džabaka kada izađu iz garancije! Vrede na kilo to može svako da proveri na oglasima!

Ko ima i hvali forda taj ne zna za bolje!

Poslednja izmena:
I?
Opet pises o Mondeo Mk2 koji je istorija.
I opet o samo jednom primerku koji je mozda slabije odrzavan i koji je jednostavno takav.
I zasto stalno potenciras turske delove kad imas i druge kvalitetnije i bolje ili i originalne?
Ne moze mozak da shvati da postoje i kvalitetni delovi?

Turci prave dosta OE delova koliko se secam za Koreju i za Fiata ima verovatno I nekih drugih pa su te fabrike počele da štamcaju i ove jeftine delove ..

Ford je ok imaju oni jako dobar tržišni deo mnogo veci od npr Koreje .. Nude dosta dobre uslove i za lizing a imaju I česte ponude kad se kupuje vise vozila .. Tako da Ford prodaje jako dobro svoja vozila a nisu jeftini ... Da su tako losi sigirno ih ljudi ne bi kupovali

Nemam pojma ja ga ubeđivao da stavi drugi motor za par stotina evra on neće popalio se na dobrog majstora. Istog koji mu je menjao te letve ili slao na remont. Ford je uvek bio seci uši krpi dupe.

Zanimljivo je da u srbiji niko ne radi kompletan remont letvi nego zamene samo tu jednu potrošenu gumicu ili semering. To onda u kratkom roku prozviždi na drugom mestu a sve neka mala privreda.

Ford nekvalitet, loši turski delovi i na to sve dodaj fuš majstore.

Stavljao je on polovne skinute sa stranca, remontovao ali uvek ista priča raspad totalni. Ja se smejao u životu mi to nije riknulo.

Da ponovim auto je imao tada 6-7-8 godina nije bio nikakva istorija nego aktuelan model.

Čuj projektovan da se kvari, daj, molim te ...
Zapravo jeste tako, ali u tome vode omiljeni brendovi na Balkanu MB i BMW, Tamo 1980 su proizvođaći imali timove, koji su pokušavali napraviti što trajniji proizvod, posle 2000 su vlast preuzeli Beancounter ekipa, koja pokušava srezati troškove i maximalizirati profit, pa se tako sve komponente računaju i izrade na tačno predviđeno opterećenje i ako imaš malo težu nogu i zloupotrebljavaš avto ili u njega trpaš neadekvatne tekučine, brzo ćeš imati kvarove. Dan današnji se ti avtomobili sklapaju iz sastavnih djelova koje su napravljeni u istoj tvornici za više brendova, koji nisu čak ni u istom koncernu. Potrebno je dobro poznavanje tržišta, da bih procjenio koji model je bolji ili lošiji, brend ne garantira ništa više.

Back