Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja Fordove nisam voleo kao klinac ,ali posle toliko godina me odusevili posebno Mondeo i dizajnom i kvalitetom udobnoscu.Pogledajte prilog 989774
Jos neko vreme ce biti moj...
I meni je ovo prvi ford,i prvi dizelas... Da je mladji ne bih ga menjao, mada nisam imao nekih problema sa njim (ako izuzmem turbinuJa Fordove nisam voleo kao klinac ,ali posle toliko godina me odusevili posebno Mondeo i dizajnom i kvalitetom udobnoscu.
Šrafio sam ih pola života kao mlad, neka hvala nikad višeJa Fordove nisam voleo kao klinac ,ali posle toliko godina me odusevili posebno Mondeo i dizajnom i kvalitetom udobnoscu.
Imao i onaj Orion koji je to krs od auta.Ali ljudi koje znam da imaju Fordove uglavnom se kunu u njih i samo njih kupuju. Čak imam drugara taksistu koji skoro 30 godina na taksiju vozi isključivo tu marku i nema nameru da menja. Ko velim, valjda ne bi to vozio da mu se ne isplati. Lično sam davno imao jednu Sieru i Eskorta. Siera mi je baš bila super auto, a Eskortom baš nisam bio oduševljen.
Haha priznaj svidjao ti se onaj Mondeo estate modelŠrafio sam ih pola života kao mlad, neka hvala nikad više![]()
Navikli da menjaju letve volana, menjače, motore... Da rade generalke, limariju. Ja nisam i ne pada mi na pamet. Svaki ford je konstruisan da opljačka i ojadi svog vlasnika.Ali ljudi koje znam da imaju Fordove uglavnom se kunu u njih i samo njih kupuju. Čak imam drugara taksistu koji skoro 30 godina na taksiju vozi isključivo tu marku i nema nameru da menja. Ko velim, valjda ne bi to vozio da mu se ne isplati. Lično sam davno imao jednu Sieru i Eskorta. Siera mi je baš bila super auto, a Eskortom baš nisam bio oduševljen.
Ka je jedan od najruznijih auta u istoriji automobilizma .Nije. Motori idu jako dugo, naročito dizeli, sa limarijom su nekada imali problem, ali ne veći nego recimo Opeli. Sad je to sve bolje. No, sve zavisi i od modela. Onaj Ka ne bih uzeo ni da oni meni plate. Ne zna se šta je gore, dali dizajn ili kvalitet izrade.
Definitivno. Mada je bilo takvih dosta. Kad budeš stigao prelistaj ovu temu:Ka je jedan od najruznijih auta u istoriji automobilizma .
Pa vidi, to se ne pravi već više od 20 godina tako da ...Kupio pre par godina jedan moj poznanik i prijatelj Ford Orion ono trulez neki samo sto se ne raspadne da ga sutnes nogom malo jace .
Ok prelistacu .Definitivno. Mada je bilo takvih dosta. Kad budeš stigao prelistaj ovu temu:
https://forum.krstarica.com/threads/najruzniji-automobili.92854/
Sta mlatis, Ford je 10ak godina ugradjivao 1.6 turbodizel od PSA, jedan od boljih malolitraznih dizela u to vreme,posle je samo smanjena kubikaza na 1.5l. Ja licno ne znam nikoga ko je radio generalnu tog motora,a stavljali su ga Ford, Mazda, Peugeot... To su samo zablude Srba koji su navikli da je Golf 2 auto a sve ostalo njesra.Navikli da menjaju letve volana, menjače, motore... Da rade generalke, limariju. Ja nisam i ne pada mi na pamet. Svaki ford je konstruisan da opljačka i ojadi svog vlasnika.
U ono vreme smo ih zvali fordovi somaši, kupiš soma, uložiš soma, prodaš soma. Ili forda kupiš tri puta u životu, prvi put, zadnji put i nikad više.
Kada ga prodaš nedaješ ni slučajno adresu![]()