_artemis Obećava Poruka 71 07.07.2023. u 16:48 - Ford Racing kompajlovan za Linux #1 Treba mi Ford Racing kompajlovan za Linux, bilo koja verzija. -- Ima li neko neke korisne informacije o tome?
Treba mi Ford Racing kompajlovan za Linux, bilo koja verzija. -- Ima li neko neke korisne informacije o tome?
G gost 434892 Veoma poznat Poruka 12.912 07.07.2023. u 18:31 - Ford Racing kompajlovan za Linux #2 _artemis: Treba mi Ford Racing kompajlovan za Linux, bilo koja verzija. -- Ima li neko neke korisne informacije o tome? Kliknite za proširenje... Мислим да су у Србији ретки ини који користе Линукс.
_artemis: Treba mi Ford Racing kompajlovan za Linux, bilo koja verzija. -- Ima li neko neke korisne informacije o tome? Kliknite za proširenje... Мислим да су у Србији ретки ини који користе Линукс.
bmaxa Legenda Poruka 70.808 08.07.2023. u 02:32 - Ford Racing kompajlovan za Linux #3 _artemis: Treba mi Ford Racing kompajlovan za Linux, bilo koja verzija. -- Ima li neko neke korisne informacije o tome? Kliknite za proširenje... Igra nije open source, i nije izasla za Linux. Nego imas kako moze da se igra, kao i sve ostale Windows igre..
_artemis: Treba mi Ford Racing kompajlovan za Linux, bilo koja verzija. -- Ima li neko neke korisne informacije o tome? Kliknite za proširenje... Igra nije open source, i nije izasla za Linux. Nego imas kako moze da se igra, kao i sve ostale Windows igre..