Foggo
Ističe se
- Poruka
- 2.755
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da si nekada imao japanca znao bi razliku između auta i forda. To tvoje jesi li imao forda e ako se nisi zajebao nemaš pravo da misliš i polemišeš.Znaci verujes svemu sto to serviraju razni influenseri na You tube a nemas svoje misljenje, je li? Jer ja sam imao i Mustanga, i druge americke modele. Trenutno imam Ford Explorer koji dolazi sa sa ojacanim aluminijumskim branicima..... Toliko o tvojoj "Ford je plastikaner" konstataciji, ali hajde da sada cujem o "ocajnoj zavrsnoj obradi americkih auta"? Je li i to sa You Tube-a?
Zapamti jednu stvar, elektricna vozila nisu stvar automobilske industrije, vec politicara i drzave, "woke" kulture i raznih sumnjivih naucnika u oblasti zastite covekove sredine.
Vidim ti po govori da zivis u Americi, eto sedi iz Forda u MercedesaZnaci verujes svemu sto to serviraju razni influenseri na You tube a nemas svoje misljenje, je li? Jer ja sam imao i Mustanga, i druge americke modele. Trenutno imam Ford Explorer koji dolazi sa sa ojacanim aluminijumskim branicima..... Toliko o tvojoj "Ford je plastikaner" konstataciji, ali hajde da sada cujem o "ocajnoj zavrsnoj obradi americkih auta"? Je li i to sa You Tube-a?
a to kao nešto u Mercedes nema plastikeVidim ti po govori da zivis u Americi, eto sedi iz Forda u Mercedesapa da pricamo o plastikanerima.
Hoce, ali malo sutra.Automobili sa unutrasnjim sagorevanjem ce uskoro u penziju.
Za 50 godina bice ko danas prne lokomotiveHoce, ali malo sutra.
Nek bude, bice jos vise cenjeno i vrednije.Za 50 godina bice ko danas prne lokomotive
Pa to, Jugo ce kostati Boga ocaNek bude, bice jos vise cenjeno i vrednije.
Elektricni automobili nikad nece biti klasici ili oldajtmeri.