Ford Mustang GTD razvija 815 konja i juri 323 km/h

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo par slika ovogodišnjeg Linkoln plastikanera 😉

IMG_8874.jpegIMG_8875.jpegIMG_8876.jpeg

Znaci verujes svemu sto to serviraju razni influenseri na You tube a nemas svoje misljenje, je li? Jer ja sam imao i Mustanga, i druge americke modele. Trenutno imam Ford Explorer koji dolazi sa sa ojacanim aluminijumskim branicima..... Toliko o tvojoj "Ford je plastikaner" konstataciji, ali hajde da sada cujem o "ocajnoj zavrsnoj obradi americkih auta"? Je li i to sa You Tube-a?
Da si nekada imao japanca znao bi razliku između auta i forda. To tvoje jesi li imao forda e ako se nisi zajebao nemaš pravo da misliš i polemišeš.

Jesam imao forda i politika im je uvek ista - zajebi kupca na duge staze. Onaj ko gotivi veliki blok obavezno ništa ne zna o automobilima. Gas kočnica gas vozači a usput motaš volan.

Znaci verujes svemu sto to serviraju razni influenseri na You tube a nemas svoje misljenje, je li? Jer ja sam imao i Mustanga, i druge americke modele. Trenutno imam Ford Explorer koji dolazi sa sa ojacanim aluminijumskim branicima..... Toliko o tvojoj "Ford je plastikaner" konstataciji, ali hajde da sada cujem o "ocajnoj zavrsnoj obradi americkih auta"? Je li i to sa You Tube-a?
Vidim ti po govori da zivis u Americi, eto sedi iz Forda u Mercedesa :) pa da pricamo o plastikanerima.

Nek bude, bice jos vise cenjeno i vrednije.
Elektricni automobili nikad nece biti klasici ili oldajtmeri.
Pa to, Jugo ce kostati Boga oca 😃😅
Al bice i elektricni, a i bec su, elektricni automobili su davno nastali kad i sus, onda Ford masovno stanca model T , koji je bio jedtin za proizvesti i nabaviti i to ubija razvoj elektrike. 1888. Flocken elektrowagen je napravljen, dakle eto old tajmer.
Cinjenica je da su elektricni automobili superiorni u avakommpogledu, jedtiniji za odrzavanje, ne kravre se, cena ce im samo oadati. I Kini vec ima modela gde se ne oune baterije, vec udjes robot ti zameni bateriju oraznu za punu i vozi. Ljudi se tesko navikavaju na promene.
A elektricni kotori su prilicno jednostavni, nisu komplikovano za napraviti kao sus, tako da su sad skupi jer je to novotarija, vremenom ce im cena padati.

Back