e sad
Zainteresovan član
- Poruka
- 319
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidi se (da nisi)...Nisam imao ni jedno ni drugo ali brate Ford je auto za Škodu.![]()
symbad:Fiesta je konacno preuzeta iz auto salona, pa rekoh da se i ja predstavim.
Pre svega hvala svim clanovima koji su mi davali savete prilikom odabira i kupovine polovnjaka, na zalost nisam nasao toliko dobar polovnjak, pa sam odlucio da kupim nov auto :-)
Ford Fiesta 1.25, 82 KS benz.
Ima TREND Flex11 opremu:
Multifunkcionalni servo upravljac
Klima
ABS i ESP
Air Bag za vozaca i suvozaca
Radio CD MP3 sa prikljuckom za IPod
Svetla za maglu napred i pozadi
Grejane retrovizore sa elektronskim podesavanjem i pokazivacima pravca
Elektricne podizace stakala
15'' alu felne
Presao sam samo 200km sa njom, board za sada pokazuje 4.5 na otvorenom, ali je nisam vozio preko 100km/h jer pratim uputstvo za razradu novog motora iz prirucnika. Moj auto je bio Passat B6 ili Renault Laguna jer volim limuzine i ladje na putu, ali sam se odlucio za Fiestu iz prostog razloga sto je auto NOV :-) i za sada sam prijatno iznenadjen. Jednostavno nisam mogao vise da razmisljam da li je prava km na polovnjaku, da li je farban itd.....
Plastika enterijera je u skladu sa klasom auta, neko je rekao da je jeftino odradjena, ja se sa tim necu sloziti, takodje je neko spomenuo da vrata lupaju kao tepsije kada se zatvore, moracu i to da opovrgnem. Za klasu i ovaj novac, definitivno topla preporuka i best buy, mada: ukusi su razliciti. Ja sam razmatrao Pro Ceed-a i Hyundai i30, sa Fiestom sam dobio najbolji odnos cene/kvaliteta i smatram da sam napravio pravu odluku, barem po svojim kriterijumima.
Ukoliko neko ima pitanja i nedoumice, tu sam.
Ovo su neki prvi utisci, tema ce biti update-ovana i nadam se da ce biti jos informacija koje ce buducim vlasnicima ovog auta biti od koristi.
Pozdrav svima,
Vlada.
![]()
nema ni potrebe, uporedi cene fabije sa tom opremom i cena fiste, stim sto je fiesta lepsa i bolje lezi na putu, da nekazem najlepsi zenski auto bas u toj boji vrh, moja sestra je zamalo pazarila nju, nije bilo konkurencije cena- oprema na sajmu, fabija ima samo prednost jer ime "neke" veze sa golfom dvojkom, koja se ceni kod nas......vidi se (da nisi)...
Ne znam zasto ljudi podcjenjuju skodina vozila, ja sam vozao i staru i novu fabiju,nova je u unutrasnjosti mi jos bolja,nekako je tamama vozao sam i skodu octaviu ne ovu facelift veco onu prije nje A5 meni se cini,super automobil,komforan,udoban dobar 1.9tdi sa 105hp motorom super
a fina i potrosnja i ljudi se hvale na odrzavanje
Istina da sam samo prevalio u svakom po nekih ukupno 300 km voznje i da je to za mne sasvim dobar auto bez ikakve zamjerke...
ma idi, vozis fiestu ili lanciju koji dele karoseriju i potpuno isti motor, dizes lanciju a isti sa fordovim znakom nevalja, znaci da lupetas napamet i nemas pojma sta pricas, nije ford najbolji, ali pljuju ga oni sto nemaju pojma, procitaj malo...
http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=8021
http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=4970
jel znas koliko ljudi voze fordove masine sa drugim znakom a zadovoljni su, ford ka nevalja a nov fica dobar, isti auto sa drugim znakom....
u pezou 1,6 d i 2.0 d dobri motori u fordu nevaljaju, ma dajte vise majketi, vozite forda i neznate!