Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Citao sam ja u nekim novinama jednom,da postoje vezbe oje treba da se rade da bi se kitta povecala i ubio sam se od smeha.Zamisli ono kao spremis se za trening...i vezbas pA onda kao oni uteretani sto se non stop gledaju u ogledalo tako uzmes lenjir pa meris koliko si ga nabildovao.
Citao sam ja u nekim novinama jednom,da postoje vezbe oje treba da se rade da bi se kitta povecala i ubio sam se od smeha.Zamisli ono kao spremis se za trening...i vezbas pA onda kao oni uteretani sto se non stop gledaju u ogledalo tako uzmes lenjir pa meris koliko si ga nabildovao.
aha...povecava 7,8 cm..ali moras svaki dan po sest puta...inace nista od zeljenog efekta...i dva sata dnevno da stojis uspravno dok za alatku vezes teg od tri kila...za godinu dana ima da imas pitona...sto je lepo...i da padas u nesvest kad god ti se digne...sto nije lepo...jer mozes da udaris glavom u nesto tvrdo...ili ne daj boze ostro..