Folklor...

Ma isle smo milion puta jer od prijateljice kcerka igra i ucestvuje na svim tim manifestacijama za decu..Tada dok je gledala je zelela,sad ne zeli i stvarno nemam nameru da je teram ili pritiskam na bilo koji nacin...
Ako zeli super,ako ne opet super...dok sama za nesto ne kaze da zeli ili ne pokaze interesovanje...

To je divno.. I nije rano sa 5 god.. Ja sam krenula sa 6. Igrala sam 8 godina i kada sam dosla do puberteta (ono izlasci, momci, srednja skola) prestala sam. I sad hocu da pojedem sama sebe.

Folklor je odlican, pored svega sto donosi (druzenje, razvijanje ritmike, sluha, putovanja) + nastupi koji kad si klinac su tako bitni i tako se osecas kao da je ceo svet tvoj, a zapravo igras na Danu skole, Svetom Savi itd. :)
dakle, pored toga, tvoja devojcica ce kad poraste imati jako lepo telo i ukoliko bude igrala dugo i volela, nece znati sta je celulit :)

Ja sam igrala folklor u Abrasevicu 15 godina.Proputovala mnogo.Taj period zivota i drustvo ni za sta ne bih menjala.Medjutim,smatram da je 5 godina rano za folklor.Manje vise zbog koncentracije vec najvise zbog pravilnog razvoja.Folklor je lep,oplemenjuje dusu,ali opterecuje noge i kicmu.
Smatram da je pravo vreme za folklor skolski uzrast.A pre folklora moze da dodje u obzir neki baletic(ne klasican).

Back