FOLK PEVALJKE POSLE PEDESETE - DOSTA !

TV stanica "PINK" izaziva mi alergiju,blago receno,i kada sasvim slucajno,"upadnem" u tu medijsku rupu.Ali,na

moju veliku zalost,i na mnogim drugim TV stanicama,drece te nesretne folk pevaljke.Pa sto drec ove mladje,ajd

ja ih i ne slusam,al zapadne oko,za neku,koja jos nije bila na "kasapljanju" kod nemoralnih "estetskih" krojaca

lica i tela.Ali dobro. I da progledam "kroz prste" nekoj mladoj pocetnici pevaljki.ALI gospode,kada na ekranu vidim

one dobrano izraubovane pevaljke,koje nece da se vec jednom povuku,u tu kako oni kazu "umetnicku" penziju.

Dokle ce te matorke,svojim nabildovanim telima,operacijama,totalno izmenjenih fizionomija,da nas maltretiraju.

Dolke ce bre,da arlaucu.Zar im nije vec dosta,tim...kako one sebe nazivaju:'javnim licnostima". Koliko ja znam,

a kazu da znam dosta,"javne" licnosti se nalaze uglavnom,u "picinom parku".Ali sta znam...mozda ih ima i na

toj,kako kazu "estradi".z:cry:

.....tasovčeva gnijalnost preporučivala je daljinski - ali gospodin EX ministar ima mozak na daljinski AVeizovan , pa je sav u fazonu daljinskog upravljanja.....njemu ne može da ništa prosvira mozak i da utrefi štos , da je Tesla sistem daljinskog upravljanja demonstrirao između dva svetska rata - te da to nije IN......konačno , on je plasirao foru sa mantijašima irinejisanim , kod kojif pedofilija i razvrat zastarevaju ( ššeti se sinko njihovog kačevendisanja i dodeljivanja svetosavskog ordenja ) , da se u teslinom muzeju skupljale neke sekte i izvodile magijske obredne radnje.......oću reći , za njega su još uvek elektricitet i daljinsko upravljanje magija - kao i za mantijaše........toliko o promeni kanala....

.....Lorde hvala , mada publikum naprosto o tome nema stav - ljudski , moralan iznad svojih malih interesa i ništavnih duhovnih stanja.........tako DA ovi "PODGREJANI LEŠEVI IZ MIKROTALASNIH RERNI" , zafvaljujući sveopštenarodnoj osveti ponavljača , uništavaju našu budućnost i trijerišu mladost......naravno , da je taj polu svet dohajal iz raznoraznih javnih bordela , p. parkova i iz bircusa sa železničkih stanica.....takvih ima i u cenjenom narodnom domu , a bogami i po ministarstvima......koja sve zvezda iz mikrotalasne nije bila ministar ili radila za ministarstvo prosvete u poslednje tri decenije.......i svetina ništa.....to se tako razmnožilo i postalo dominantno nepodnošljivo , da i sam pakao čoveku će lakše pasti nego naša kulturna scena.....
....šanse su nam u spasenju nikakve , jer je naša pravda višestrukog ubicu u bekstvu , navodno zbog njegovih zasluga u razvoju kulture i njenom postavljanju na beskim razinama , bez suđenja oslobodila teških višestrikih zločina , te na ministarskim kolenima molila da nam oprosti taj greh koji počinismo prema njemu , jer se osudismo da mu sudimo za zločine......

.....šta tu ima da se priča o bilo čemu.......ko neće u brlog izvolte , svet je još uvek otvoreno mesto --- nisu sazidani zidovi preko kojih ne možemo !.....žalosno , ali tako je !

Dragi moj Loncar.Tesko je danas ziveti,u ovoj uvek ubogoj srbiji.U zemlji koja je bogata jedino u fabrikovanju istorijskih "pobeda" i
velicanju "nebeskog" naroda. S. Milosevic je pomocu crkvenih "dusebriznika",stvorio,odnosno nakalemio nove,na stare mitove,koje nam je
"umetnicki" bravar,tako stedro ostavio u amanet.Ovde citave generacije,dugi niz godina,zive od samih mitova,od bajki o boljem zivotu,koje ni neumrli
bajkopisac Hans Kristijan Andersen,ne bi mogao tako uverljivo da sroci.Mi smo ti svi, neki sirocici,o kojima bi neki nas filmadzija,mogao da
napravi neki novi film,koji bi nosio naziv; "Nevinost bez zastite".

Back