Foliranti - prevaranti

2928.jpg

al se ovde kopcu svira a napolju bal vapira
Alse.

A ti taj govnjivi falsifikat i dalje smaras, citiras pod visestrukim forumskim nikovima kao podeljena licnost. Zamisli da sam smrdljivo gofance koje smrducka cak do pedeefova koje nikad ne obilazim, a ti taj smrad ne mozes izdrzati pa me se klonis.
Mozda odlucim primetiti tvoje pisanije kad skupis muda za jedan nik i prestanes me bockati kao prvacic kad vuce koleginicu za kikice, jer se oseca zapostavljenim.
Do tada - zayebi bre!

sho se bwe ljutis kad nemas kikice :hahaha:

vidi kojotov potpis pa nek ti sazri ako moze

sho se bwe ljutis kad nemas kikice :hahaha:

vidi kojotov potpis pa nek ti sazri ako moze

Ukapirah u milisekundi i odbijam da se bakćem sa emocionalno nestabilnim licnostima koje osciliraju izmedju dve krajnosti - idealizacije i obezvređivanjem druge osobe, impulsivno se ponasaju i ulaze u konflikte.
Smaras zesce, crpis energiju, dosadan si i klepećeš kao seoska trachara. Kao Ixodes ricinus si - zrtvu aktivno pratis, zakacis se na nju i pijes, pijes, pijeeeessss krrrrvvv...
Ostavi me na miru! Ne bih da ubrzano napustim ovo presveto mesto.

Obavezao sam se da se ne obavezujem! Kakve "ružne reči" ti vidiš u mojim tekstovima, m? Ničeg tu akrepoidnog nema, Otrovnice! Puritanko! :ljutko:

Posle nekoliko trenutaka neprijatne tišine, tako bolne da sam uveren da će mi ostaviti ožiljke koji će trajati sve vreme mog bivstvovanja na ovoj planeti, shvatio sam da svojim prijateljicama, možda, dugujem objašnjenje koje će mi, opet možda, pomoći da se osećam tvrđe, erektivnije, a njima sigurno pogoršati situaciju. Khm, dakle...

Ne čudi me da nisi uočila i Henrija Milera, Dostojevskog, Mana i Anais Nin koja je: radila plastičnu operaciju nosa, negovala španski ples, zavela sve svoje psihoanalitičare, bila ljubavnica i inspiracija Henrija Milera, poznata je po dnevnicima ispunjenim seksom, fantazijama, ispovestima. Bila je ikona feministkinja. Po njoj i jedan decentan parfem nosi ime.
Konzervativko.

:rotf: :zag:

ok, folirani prevarantu, prevareni folirantu...(tema je sarena i...otrovna po malo...) nisam trazila zene u tebi...ali na tvoje insistiranje, obraticu paznju nadalje. :D
...bas sam ti poverovala da te zaneo feminizam Anais Nin, a ne njena erotska poezija, dnevnici i bigamija... Priznajem da si se dobro zakamuflirao secerom (prevarantu) i nikako nisam mogla da nazrem tvoju faciniranost zivotom A.N. i njenom ludoscu da voli bankara - umetnika i sumara u isto vreme, a da oni pojma nemaju da jednom fali malo umetnosti, a drugom malo grubosti...mislili su da su "celi" i jedini bezrezervno voljeni... Steta za sve sto su se tek na njenoj sahrani upoznali. :mrgreen:
Konzervativka... :aha: :manikir: ;)
e super ti je ovo kojatkine ,lik si stvarno bez zezaanja,, uvek sa zadovoljstvom citam to sto pises, imas brate dara
Ima dara...ima... :aha:
Ali ako se ne slozis sa njim si "puritanka", ako se slozis "konzerva".... sta li ce tebi da napise, bas me zanima. :lol:

:rotf: :zag:

ok, folirani prevarantu, prevareni folirantu...(tema je sarena i...otrovna po malo...) nisam trazila zene u tebi...ali na tvoje insistiranje, obraticu paznju nadalje. :D
...bas sam ti poverovala da te zaneo feminizam Anais Nin, a ne njena erotska poezija, dnevnici i bigamija... Priznajem da si se dobro zakamuflirao secerom (prevarantu) i nikako nisam mogla da nazrem tvoju faciniranost zivotom A.N. i njenom ludoscu da voli bankara - umetnika i sumara u isto vreme, a da oni pojma nemaju da jednom fali malo umetnosti, a drugom malo grubosti...mislili su da su "celi" i jedini bezrezervno voljeni... Steta za sve sto su se tek na njenoj sahrani upoznali. :mrgreen:
Konzervativka... :aha: :manikir: ;)

Ima dara...ima... :aha:
Ali ako se ne slozis sa njim si "puritanka", ako se slozis "konzerva".... sta li ce tebi da napise, bas me zanima. :lol:
Kojot: Jesi li dobro, Modi? Izgledaš pomalo čudno? :)
Tol: Modesti je zaljubljena u tebe kao telence, Kojo. Ne poklanjaš joj dovoljno pažnje. Iz njenog posta izranja ljubomora ljuta kao mexička čili-paprika! :zper:

Kojot: Manitua mi, tako ću se namučiti sa ovom iStripovanom devojkom! Zazvučaću na tren poput Fišija, ali čovek zaista ponekad naleti na pastrmku koja ostavlja takav utisak. :per:
Tol: Kada bi postovi menjali kosmos, ovaj bi ga svakako pokrenuo! Ona te ruži, podsmeva ti se, svađa se s tobom - ma pojela bi te, čini se! Šta je "problem" MB posta? :klap:

Kojot: To što je niz "uvreda" predugačak, što njena priča ima mnogo rukavaca, očigledna je i promena plana. To sve ume da iscrpi i najsnažnijeg krstarovskog čitaoca i stiče se utisak da se njena svađalačka energija nikada neće potrošiti :lol:, a mogla je da se završi, recimo, već kod "feminizma Anais Nin".
Tehnički, njen post se uopšte ne završava i nikada se neće završiti jer nju ama baš sve zanima! :mrgreen:

Tol: Kad bi njen postić otišao kod frizera (jesi l' video kako Modi ima lepu kosicu?), frizer bi ga ošišao, proredio i preoblikovao, pa bi onda bio i te kako zavodljiv, tako da niko pa čak ni ti ne bi mogao da mu odoli! :zaljubljena:

Kojot: Jesam, video sam. Uh, mislim da nakon tog "preoblikovanja" ne bih izvukao živu glavu iz njenih bedara! Gospode, kakva li je tamo vrelina!?! :)

• Podržavam
Reactions: Tol
tol: južno i od tebe južnije-nije tužno, dapače vrelije zanosnije a Mod je deo etape na Karibe..Kojatkine Gorjanoviću, 2 metra iz tebe vrišti i pulsira, sedaj u taj pvt aviJon i ponesi zlatnu karticu !
Kojot: imaš pravo severnjakinjo ledena, budućnost nisu male vlažne veštičave već vulkansko podrhtavanje juga !

Neverovatno brzo ustajanje za ljudinu takvog kalibra, bez šuma i zastajanja poput geparda, naslućivalo je novu epohu biohemijskog upliva
u krvotok i nabubrele žile pulsera po telu neverovatne lepote..
odlučno, muževno, kako to već dolikuje Kojatkinu Gorjanoviću, tek krajičkom snajperskog pogleda konstatovana je potreba
da se beskrajna žudnja ublaži gutljajem Čivasa do konačnoig pomora riba u jezeru Blede lepote kada kosmos zaroni svoj ego
a supernova dobije šansu radjanja.

A ti taj govnjivi falsifikat i dalje smaras, citiras pod visestrukim forumskim nikovima kao podeljena licnost. Zamisli da sam smrdljivo gofance koje smrducka cak do pedeefova koje nikad ne obilazim, a ti taj smrad ne mozes izdrzati pa me se klonis.
Mozda odlucim primetiti tvoje pisanije kad skupis muda za jedan nik i prestanes me bockati kao prvacic kad vuce koleginicu za kikice, jer se oseca zapostavljenim.
Do tada - zayebi bre!

na raspolozenju sam vam gdjice vrelog srca i neobuzdane strasti koja suptilnoscu svog izraza toplo pleni moju ledenu niskost:hvala:

Kojot: Jesi li dobro, Modi? Izgledaš pomalo čudno? :)
Tol: Modesti je zaljubljena u tebe kao telence, Kojo. Ne poklanjaš joj dovoljno pažnje. Iz njenog posta izranja ljubomora ljuta kao mexička čili-paprika! :zper:

Kojot: Manitua mi, tako ću se namučiti sa ovom iStripovanom devojkom! Zazvučaću na tren poput Fišija, ali čovek zaista ponekad naleti na pastrmku koja ostavlja takav utisak. :per:
Tol: Kada bi postovi menjali kosmos, ovaj bi ga svakako pokrenuo! Ona te ruži, podsmeva ti se, svađa se s tobom - ma pojela bi te, čini se! Šta je "problem" MB posta? :klap:
Kojot: To što je niz "uvreda" predugačak, što njena priča ima mnogo rukavaca, očigledna je i promena plana. To sve ume da iscrpi i najsnažnijeg krstarovskog čitaoca i stiče se utisak da se njena svađalačka energija nikada neće potrošiti :lol:, a mogla je da se završi, recimo, već kod "feminizma Anais Nin".
Tehnički, njen post se uopšte ne završava i nikada se neće završiti jer nju ama baš sve zanima! :mrgreen:

Tol: Kad bi njen postić otišao kod frizera (jesi l' video kako Modi ima lepu kosicu?), frizer bi ga ošišao, proredio i preoblikovao, pa bi onda bio i te kako zavodljiv, tako da niko pa čak ni ti ne bi mogao da mu odoli! :zaljubljena:

Kojot: Jesam, video sam. Uh, mislim da nakon tog "preoblikovanja" ne bih izvukao živu glavu iz njenih bedara! Gospode, kakva li je tamo vrelina!?! :)

:cool:

Bilo koju optužbu na moj račun dočekam sa osmehom, ali kada mi neko kaže da lažem, foliram ili slično, eee na to oči vadim.
Mene, borca za pravdu i istinu, da neko proglasi folirantom!:rtfm:
Ovde mi to niko nije "rekao", oni koji me poznaju u RL takođe, ali imam neke koleginice sa kojima sam u problemu jer ih nervira moj vedar duh pa smatraju da se foliram. A pošto sa njima sedim po ceo dan zatvorena u četiri zida, naslušaju se od mene svašta. Jer nisam baš mnogo inteligentna pošto kažem sve što mislim, tj.gotovo sve u RL, a ovde stvarno ne vodim računa jer kontam da me drugi ni ne primećuju jer sam ja još samo jedno slovo na ekranu.
Pa mi se može da pustim ručnu i da palamudiiiim!:telefon:

Folirante ne prepoznajem ovde jer se ne udubljujem previše. Ima par osoba na forumu koje su mi izuzetno drage, ali sa njima sam se upoznala ili lično ili preko pp ili preko Fejsa i te osobe imaju moju punu pažnju. Ostali su tu samo radi zabave.:zurka:

FAKE!

Back