Foliranti - prevaranti

gost 237967

Veoma poznat
Poruka
13.188
Jeste li? Skoro mi ovde rekose da sam folirantkinja...
U jednu ruku jesam, jer neke stvari koje ovde kazem ne bih rekla nekome u rl ni pod pretnjom smrcu...
A sa druge strane ovde sam stvarno rekla ono sto mislim...
A sa trece stvari koje radim u rl, licne, retko kad spomenem (bar se meni tako cini)... i onda sta kao, cuvamo privatnost a tamo slike i licni podaci na sve strane :roll:
Jesmo li? Ovamo sve divno, bajno, lepe slike, lepi postovi a u stvari... Sta je u stvari? I mislite li da se dobro folirate ovde? I koliko se folirate, tj, koliko ste iskreni na forumu? Je li vam lakse ili teze da se otvo rite pred strancima, ili vise i nismo stranci?! :D
e da i ako moze neko od modova da mi doda jedno a u naslov

Iiiiiii sta sam ja ovde sve napisao ... kad bi tako govorio u realnosti do sad bi vec bio 10x mrtav. Valjda ljudi na forumima imaju m*da da napisu ono sto u stvarnom zivotu kao sto ti napisa ni pod pretnjom pistolja nebi rekli.

Iiiiiii sta sam ja ovde sve napisao ... kad bi tako govorio u realnosti do sad bi vec bio 10x mrtav. Valjda ljudi na forumima imaju m*da da napisu ono sto u stvarnom zivotu kao sto ti napisa ni pod pretnjom pistolja nebi rekli.

dobro ja sam kukafica, ne volim konflikte... imam visok prEtisak i ne smem da se nerviram... ovo ovde mi je izduvni ventil
al to sta sam sve ovde a tamo zip, jel to foliranje onda?

У животу спроводиш ставове без много речи, а овде имаш само речи, тако да је ово овде само пресликач РЛ.
С тим што у РЛ правиш и селекцију, а овде само детектујеш будале па их заебаваш, што није грех већ добро дело лол...

nisam..
a pripisali su mi pojedini forumasi koji su zapali u coroskak jos po nesto..
svako od nas ima svoj razlog zasto je na ovom forumu..
ako neko ima iscasen smisao za humor kada su drugi u pitanju, onda za isti takav humor treba da ima razumevanja kada je upucen ka njemu..

U jednu ruku jesam, jer neke stvari koje ovde kazem ne bih rekla nekome u rl ni pod pretnjom smrcu...
A sa trece stvari koje radim u rl, licne, retko kad spomenem (bar se meni tako cini)... i onda sta kao, cuvamo privatnost a tamo slike i licni podaci na sve strane :roll:
Jesmo li? Ovamo sve divno, bajno, lepe slike, lepi postovi a u stvari... Sta je u stvari? I mislite li da se dobro folirate ovde? I koliko se folirate, tj, koliko ste iskreni na forumu? Je li vam lakse ili teze da se otvo rite pred strancima, ili vise i nismo stranci?! :D

Da li si nekom uopste rekla da pises na forumu?

Bilo koju optužbu na moj račun dočekam sa osmehom, ali kada mi neko kaže da lažem, foliram ili slično, eee na to oči vadim.
Mene, borca za pravdu i istinu, da neko proglasi folirantom!:rtfm:
Ovde mi to niko nije "rekao", oni koji me poznaju u RL takođe, ali imam neke koleginice sa kojima sam u problemu jer ih nervira moj vedar duh pa smatraju da se foliram. A pošto sa njima sedim po ceo dan zatvorena u četiri zida, naslušaju se od mene svašta. Jer nisam baš mnogo inteligentna pošto kažem sve što mislim, tj.gotovo sve u RL, a ovde stvarno ne vodim računa jer kontam da me drugi ni ne primećuju jer sam ja još samo jedno slovo na ekranu.
Pa mi se može da pustim ručnu i da palamudiiiim!:telefon:

Folirante ne prepoznajem ovde jer se ne udubljujem previše. Ima par osoba na forumu koje su mi izuzetno drage, ali sa njima sam se upoznala ili lično ili preko pp ili preko Fejsa i te osobe imaju moju punu pažnju. Ostali su tu samo radi zabave.:zurka:

Mislim da sam prilicno otvorena na forumu. U zivotu sam vise uzdrzana. Obicno imam osmeh, ovde isti bas i nemam. Obicno sam vrlo prijatna sto zakljucujem po tome da me mahom zele u blizini., tako je bilo oduvek, ovde blizinu izbegavam. Slike k'o slike, iste ne stavljam vise iako svi ovde znate kako izgledam jer se sa slika bolje vidim ja nego preko teksta, kako god da se uslikam delujem neznije nego sto bih ja to volela i onda me ljudi shvataju kao njanjanja. Sta je foliranje bas i ne umem da kazem, ne zalim se precesto iako mi je zivot i ovakav i onakav ali kad neko pogleda sliku obicno zakljuci da nemam prava na zalbu. Smeju da se zale ili narodni ljudi kod kojih je sve na izvol'te ili oni kojima problem pise na celu. Da li je to fer - nije. Da li ja to mogu da promenim - ne mogu. Vise se i ne borim. Neka misli ko sta zeli i evo, svi su u pravu.

Back