Foliranje

Poruka
22.606
Sedim ja tako i nešto se mislim, da li je neko ko se brzo ohladi u opšte i bio zagrejan za nekoga ili se samo folira?I Da li postoje ljudi kojima u srcu radi stalno toplo/ hladno i šta će kad im se termostat pokvari?;)

Sedim ja tako i nešto se mislim, da li je neko ko se brzo ohladi u opšte i bio zagrejan za nekoga ili se samo folira?I Da li postoje ljudi kojima u srcu radi stalno toplo/ hladno i šta će kad im se termostat pokvari?;)

Ja se ne zaljubljujem tako lako,ali kada se odlucim i odvazim na takav korak,to onda traje...:) Verovatno postoje i takvi ljudi,jer svi smo razliciti.

Sedim ja dok mislim
Ih!

128750725004234409.jpg

nije to foliranje nego svako ima prava da se oladi ili povuce ako ako nesto bas odbije kod druge strane...

Zar ne misliš da postoje ljudi koji se baš često i lako "ohlade" od bilo koga, i da li je to fer prema ovoj drugoj strani koja je prethodno zavedena? :aha:

Impulsivni ljudi koji imaju burne emocije u stanju su jako brzo da se zaljube ali,na zalost istom brzinom se desi i obrnut proces.Nije to foliranje vec su jednostavno takvi.Na neki nacin,nestalni u svim aspektima zivota pa i u ljubavi.Uvek tragaju za necim a da ni sami ne znaju za cim.

Zar ne misliš da postoje ljudi koji se baš često i lako "ohlade" od bilo koga, i da li je to fer prema ovoj drugoj strani koja je prethodno zavedena? :aha:

pa ne moze mene niko da "zavede", jebbote, imas oci pa i ti sama odlucujes da li ces i koliko da se primis na nekoga, ili da li ces mozda ti da se oladis, dok je vreme..
el razumes?

Back