Foliranje ili ne

Ја се не фолирам, јер ме реално боли к.урац шта други мисле о мени, ко ме зна зна ме и ћао рагаци... Свакоме ко ми смета и ко ме нервира, кажем му лепо у лице шта мислим, не оговарам никога никад, никад не лажем и мрзим када то људи раде. Ал ти који то раде су обично цаве па акд им кажем да ми у лице кажу шта мисле, обично заћуте и спусте главе...

To sam ja bas pricala sa nekim deckom... ja gde god da se okrenem, to je sve redom isfolirano!
U prevodu, prave se da su nesto sto nisu, samo da bi ispali "lepsi" & "pametniji"...
A takodje se prave da su nesto sto nisu da bi zadivili druge... ili neku osobu...
Znaci vrh retardiranosti & debilizma!

Svi se foliraju,sad...u kolikim kolicinama...
Najvise ne volim kad neko glumi neku tajanstvenost,mrznju,kada misli da je jedinstven ako se ne druzi ni sa kim/ima veoma odabrano drustvo.
Posebno ono kada npr. neki zesci streber kaze da nista ne uci,bas ga briga za ocene,mrzi nastavnike...mislim,sta,jel treba da se stidis ako provodis vise vremena sa knjigom od drugih?
U danasnje vreme posebno vidjam lazni bunt,koji me izludjuje,a koji je kod skoro svih prisutan.

U suštini, mrzim foliranje, mada i ja znam da foliram. Generalno, nisam folirant, ali nekako mi dođe da se napravim blesava, i isfoliram se skroz. To je jednostavno svakodnevna pojava, i mislim da to treba da se iskulira, jer se o tome mnogo priča, a u suštini svi se foliramo u nekoj meri

Back