Фолирање "демократа"

filatelista:
To je kap u moru...Za Patrijarha moram da tražim izvor. Vreme, kraj 1994 ili prva polovina 1995...Morao bih kopati, ali me mrzi... Šta im se sve može zameriti, pa koga nisu ispljuvali, izvređali i ponižavali...I danas da prave koaliciju sa istima. Zato kažem, kad sakupe-ite 50%+1 skidam kapu i vladajte, do tada, samo opozicija!
A što se tiče života, ja sam dobro živeo i dok je bio Sloba i posle Slobe i danas. Koliko se čovek snađe. Što bi jedna žena rekla Đinđiću, nije valjao Tito, nije valjao Sloba, ne valjate ni Vi, a on odgovori, možda vi ne valjate. Tako i mnogi drugi u ovoj zemlji. Imaš život koliko se sam potrudiš.
Hajde ti nama lepo reci šta se to dešava u Novom Sadu s radikalima. Čuo sam ja ponešto, ali ti znaš bolje.

filatelista:
To je kap u moru...Za Patrijarha moram da tražim izvor. Vreme, kraj 1994 ili prva polovina 1995...Morao bih kopati, ali me mrzi... Šta im se sve može zameriti, pa koga nisu ispljuvali, izvređali i ponižavali...I danas da prave koaliciju sa istima. Zato kažem, kad sakupe-ite 50%+1 skidam kapu i vladajte, do tada, samo opozicija!
A što se tiče života, ja sam dobro živeo i dok je bio Sloba i posle Slobe i danas. Koliko se čovek snađe. Što bi jedna žena rekla Đinđiću, nije valjao Tito, nije valjao Sloba, ne valjate ni Vi, a on odgovori, možda vi ne valjate. Tako i mnogi drugi u ovoj zemlji. Imaš život koliko se sam potrudiš.

klasicna DS-ovska mantra i laganje. Prvo iznesu neistinu, da su radikali pljuvali patrijarha pa zatim kad ih covek satera u cosak i zatrazi dokaze krenu da vrdaju i pricaju "kako su tako culi" i tako dalje. Ako je neko pljuvao patrijarha to ste vi demokrate.

Nikada necu zaboraviti kad su danasnje demokrate na studentskom protestu na platou ispred filozofskog fakulteta skandirali njegovoj svetosti patrijarhu Pavlu - "Pajo Pederu" :evil:

Nema vecih komunista i lazova od demokrata....

White Knight:
klasicna DS-ovska mantra i laganje. Prvo iznesu neistinu, da su radikali pljuvali patrijarha pa zatim kad ih covek satera u cosak i zatrazi dokaze krenu da vrdaju i pricaju "kako su tako culi" i tako dalje. Ako je neko pljuvao patrijarha to ste vi demokrate.

Nikada necu zaboraviti kad su danasnje demokrate na studentskom protestu na platou ispred filozofskog fakulteta skandirali njegovoj svetosti patrijarhu Pavlu - "Pajo Pederu" :evil:

Nema vecih komunista i lazova od demokrata....

Liku, ja sam rekao da nemam izvor na netu. Stojim iza toga da je Šešelj pljuvao Patrijarha. A kako da dokažem kad nemam izvor na netu. Morao bih kopati po novinama! Zato je i vaša sreća što nije dokumentovano šta je vaš ljubljeni firer sve govorio.
Uzgred, bio neviđeni ********* dobrim delom svog života.

White Knight:
pa nemas izvor zato sto to nije istina. a istina je da ste vi demokratem tj uvecini danasnji clanovi LDP-a, skandirali patrijarhu Pavlu - "Pajo Pederu" . Jel se stidis zbog toga?
Pa nemam izvor ni za to da je Milošević bio najveći izdajnik srpskog naroda...pa nokom ništa...Valjda vas je još malčice sramota što je pljuvao Patrijarha, a za ovo malo crvena veštica sa Dedinja, malo najveći izdajnik, pa malo plakanje i ridanje na njegovoj sahrani...to je baš tako radikalski...Inače me boli dupe šta jedan forumski klon mrmlja i priča.... :lol:

fosilvaso:
Naročito je Šešelj bio UTICAJAN ********* dok je robijao u Tiletovoj tamnici negde u Bosni!!:):):)
Dobro, videli da je lud pa ga šutnili iz partije. Posle pisao neka tužna pisma da ga vrate i tako dalje. Bio ********* od glave do pete, pa kad ga najuriše, počeo o slobodi i nacionalnosti. Ti i takvi su gori od onih što su bili i ostali komunjare...

filatelista:
Pa nemam izvor ni za to da je Milošević bio najveći izdajnik srpskog naroda...pa nokom ništa...Valjda vas je još malčice sramota što je pljuvao Patrijarha, a za ovo malo crvena veštica sa Dedinja, malo najveći izdajnik, pa malo plakanje i ridanje na njegovoj sahrani...to je baš tako radikalski...Inače me boli dupe šta jedan forumski klon mrmlja i priča.... :lol:

seselj nigde nije pljuvao patrijarha i ovo sto ti pricas je najobicnija laz.

Sorab1:
Стално ко баба о уштипцима понављају да су против комунизма и фолирају се, кад су уствари комуњаре као њихови родитељи. Запад је подржао комуњаре, а не четнике. Запад данас не подржава четнике него комуњаре, које се као фол зову демократама.

А до краја теме је неко и "патриЈоте" оптужио да су комуњаре.
Одавно је зрело за једну тему о комунизму. Само кад се мало смири ситуација на форуму.
Ако се икада смири...

White Knight:
seselj nigde nije pljuvao patrijarha i ovo sto ti pricas je najobicnija laz.

Ја се руководим оном народном: "криво седи - али право говори!" Зато морам да ти кажем да је ИСТИНА да је СРС вређао Његову Светост Патријарха српског Господина Павла.

Чак су штампали у "Великој Србији" и веома увредљиве карикатуре...... дакле, ИСТИНА ЈЕ ! 8-)

nesha taxista:
Behaton, autobuska stanica, pozorište...
Ma ništa naročito.
Behaton je već zaboravljen... To što je Mirović pogađao sa neki skupljim, jer su izgleda u pitanju neke kumovske veze...
Autobuska je aktuelna jer je Dević, lokalni tajkun i Majin sponzor dobio lokaciju i izgradio privatnu autobusku stanicu koju su svi izbegavali, ne znam da li je sad postignut neki dogovor. Znam da je od ove sadašnje, sav prihod išao Gradu i javnim preduzećima.
Pozortište. pa to je valjda rešeno, najurili su onog ludaka i valjda je sve OK!
Ne zna se ko je unajmio batinaše, nešto su spominjali, ali je to malo verovatno.

filatelista:
Ma ništa naročito.
Behaton je već zaboravljen... To što je Mirović pogađao sa neki skupljim, jer su izgleda u pitanju neke kumovske veze...
Autobuska je aktuelna jer je Dević, lokalni tajkun i Majin sponzor dobio lokaciju i izgradio privatnu autobusku stanicu koju su svi izbegavali, ne znam da li je sad postignut neki dogovor. Znam da je od ove sadašnje, sav prihod išao Gradu i javnim preduzećima.
Pozortište. pa to je valjda rešeno, najurili su onog ludaka i valjda je sve OK!
Ne zna se ko je unajmio batinaše, nešto su spominjali, ali je to malo verovatno.

Čini mi se kao rešenje: Monarhija, pa OPET Nacionalzacija u ime Monarhije, pa onda OPET, ali poštena, privatizacija!:):):)

Back